Decizie de ultimă oră. Ce se întâmplă cu platforma OnlyFans. Toți utilizatorii sunt afectați

Ultima actualizare:

ANAF a luat o decizie importantă care îi afectează pe cei care obțin venituri de pe platforma pentru adulți OnlyFans, unde au cont și numeroase vedete din țara noastră.

Decizie de ultimă oră în legătură cu platforma OnlyFans
Decizie de ultimă oră în legătură cu platforma OnlyFans

Nu mai este niciun secret că OnlyFans e o platformă foarte populară. Se pot câștiga sume importante, iar câteva dive de pe meleagurile noastre și-au încercat deja norocul. Platforma pentru adulți e destinată oricărei persoane care are peste 18 ani. Unele se dezbracă, altele nu, dar un lucru e constant: toate vor să facă un ban în plus.

Vezi și: Războiul Cruduțelor, pe Onlyfans! Ana vrea să-și întreacă sora! „Fac ședinte foto cu soțul încontinuu”

Recent, Agenția Națională de Administrare Fiscală a chemat persoane care obțin bani de pe OnlyFans și le-au fost stabilite decizii de impunere, potrivit unor surse din interiorul instituției, transmite Hotnews.ro.

Citește și: Cât te costă să o vezi pe Laurette pe OnlyFans? Ce alte vedete fac streaming pe platformă?

Din primele informații se pare că persoanele aflate în această postură s-au conformat și și-au plătit taxele după ce li s-a explicat cum să facă acest lucru, conform sursei citate.

Reamintim că ANAF a declanșat în 2022 controale amănunțite în zona influencerilor care sunt bănuiți că au făcut sume impresionante de bani fără să declare nimic la stat. Până la finalul lunii septembrie, Agenția Națională de Administrare Fiscală a încheiat 58 decizii de impunere, iar valoarea totală a fost de 6,5 milioane lei, impozite neplătite.

Multe vedete fac bani pe OnlyFans

Multe vedete își fac cont pe platforma pentru adulți pentru a câștiga un ban în plus. Pe listă se regăsesc surorile Crudu, Mihai Trăistariu, Bia Khalifa, Emy Alupei și Diana Oprișor. Nu lipsește de pe platformă nici fiica lui Ilie Năstase, Charlotte.

OnlyFans nu e popular doar în România. Vedete de afară, precum Denise Richards, Carmen Electra, Cardi B, Tyler Posey, Bella Thorne, Blac Chyna și Amber Rose, au cont. Totodată, fiica actorului Charlie Sheen a creat multă agitație în presa de peste ocean după ce s-a aflat că „lucrează” pe OnlyFans.

Poate te interesează: Maria Georgiana, tânăra care face 40.000 de dolari pe lună din OnlyFans, despre prețul succesului: «Eu am clacat»

Ana și Daniela Crudu sunt pe OnlyFans

Probabil cea mai cunoscută vedetă de la noi care a recunoscut că are cont pe OnlyFans este Daniela Crudu. Fosta asistentă TV are mare concurență, sora sa, Ana, fiind la rândul ei înscrisă pe plaforma online.

Cu OnlyFans-ul merge foarte bine. Am ședințe foto încontinuu. Soțul îmi face pozele, nici nu mai am timp de nimic! Sunt prinsă până peste cap!”, a declarat Ana, în exlcusivitate, pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net