Cât te costă să o vezi pe Laurette pe OnlyFans? Ce alte vedete fac streaming pe platformă?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Vin vremuri grele! După Alexandra Stan, Laurette s-a gândit că este o idee bună să-și facă un cont pe OnlyFans, platforma pentru adulți pe care sunt milioane de persoane deja abonate. Mulatra a stabilit și tariful, așa singurul lucru care mai rămâne să se întâmple este ca oamenii să se aboneze.

Laurette este abonată la OnlyFans
Laurette este abonată la OnlyFans

Laurette, clară în privința conținutului de pe OnlyFans: nu postează imagini pentru adulți

Multe vedete își fac cont pe platforma pentru adulți pentru a câștiga un bani în plus. Unele se dezbracă, altele nu. Laurette a ales să-și promoveze salonul de masaj și a explicat că nu va posta imagini cu ea goală sau în ipostaze indecente.

Vezi și: Laurette Atindehou, în fața investitorilor de la Imperiul Leilor. Dragoș Petrescu i-a oferit un răspuns nemilos: «Ce cauți aici»?

Și fiica lui Ilie Năstase, Charlotte, e pe OnlyFans, dar și mulți influenceri de la noi și din afară, precum Maria Georgiana, Mihai Trăistariu, Bia Khalifa, Emy Alupei, Diana Oprișor. Din străinătate, lista este și mai lungă: Denise Richards, Sami Sheen, Carmen Electra, Lottie Moss, Shanna Moakler, Larsa Pippen, Bhad Bhabie, Cardi B, Tyler Posey, Bella Thorne, Tyga, Blac Chyna, amber Rose, dar și alții.

Mai citește și: Laurette, traume și coșmaruri după accident! A ajuns direct la psiholog! «Mă duc săptămânal la terapie!»

„Am tot auzit diferite opinii și am vrut să încerc eu să mă conving! E o platformă în care poți face orice fel de content vrei tu, de la gătit , sport, sfaturi , Make-Up, modă, frumusețe, orice. E adevărat că e o platformă dedicată +18 ani, însă poți face ce content vrei tu nu e abligatoriu să faci content +18 dacă nu vrei! Mi-am făcut de două zile contul și deja sunt abonați, spre surprinderea mea. Am deja 21 de abonați de ieri numai! “, a declarat Laurette, pentru Click! 

Laurette și-a fixat deja tariful, așa că dacă vrei să o vezi pe platformă trebuie să plătești 20 de dolari, are deja câțiva abonați și numărul crește de o zi la alta. De asemenea, vedeta postează și clipuri în care vorbește despre diferite tehnici de masaj. Motivul pentru care mulatra și-a făcut cont a fost în scopul promovării salonului pe care îl deține.

Nu rata: Laurette, diagnosticată cu Covid: ”Am fost patru zile moartă la pat!”

„Eu voi avea un content curat, atât poze cât și video, legat de metode de masaj . Este alegerea fiecăruia să urmărească sau nu!”, ne-a mai spus Laurette. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net