Laurette, diagnosticată cu Covid: ”Am fost patru zile moartă la pat!”

24 ianuarie 2022

S-a ferit cât s-a ferit, dat tot nu a scăpat de Covid! Laurette Attindehou a luat virusul chiar înainte de Sărbători. Modelul cu pielea de abanos a avut simptome destul de grave. A stat la pat țintuită de boală nu mai puțin de patru zile.

image
Laurette și iubitul ei, fotbalistul Magaye Gueye Sursa: Instagram

Laurette Attindehou a trecut și ea prin coșmarul Covid! Chiar înainte de Sărbători, modelul cu pielea de abanos s-a infectat cu Sars-Cov-2. Deși Laurette are un organism robust și este și vaccinată, virusul nu a fost deloc blând cu ea.

Laurette Attindehou a povestit, în exclusivitate pentru Click!, că virusul a țintuit-o la pat timp de patru zile, în care a acuzat stări de rău. Vedeta nici măcar nu a putut să se mai miște din pat! Din fericire, Laurette nu a ajuns la spital și s-a tratat până la urmă la dimiciliu.

Am avut și eu Covid, chiar înainte de Sărbători. Mai precis, chiar înainte să plec în vacanță în America. Am fost patru zile moartă, la pat! Dar bine că l-am făcut, uite acum, cu infectările astea cu Omicron, am scăpat”, a dezvăluit, Laurette, în exclusivitate, pentru click.ro.

stanga
dreapta
laurette jpeg
laurette attindehou 0 jpeg
laurette paris 2 jpeg
laurette videoclip6 jpeg
laurette 0 jpeg
cub laurette png
laurette magaye jpeg
laurette attindehou3 jpg
laurette in bluza plasa jpeg
laurette attindehou jpg
laurette jpeg

Are gânduri de măritiș cu Magaye!

În prezent, Laurette Attindehou trece printr-o perioadă cât se poate de benefică, cel puțin în viața amoroasă și nu numai. Vedeta și-a deschis un salon de masaj, în care a băgat bani frumoși. Între timp, se aude că bat și copote de nuntă, căci Laurette are mari șanse să se mărite a doua oară!

Relația dintre ea și fostul fotbalist al lui Dinamo București, Magaye Gueye, merge ca pe roate. Mai nou, fotbalistul s-a împrietenit la cataramă și cu tatăl modelului cu pielea de abanos, care l-ar cam vrea de ginere. Nu de alta dar cei doi se înțeleg de minune în limba franceză.

Magaye s-a împrietenit cu tatăl meu. Ei dacă vorbesc în franceză, se înțeleg foarte bine amândoi. Tata îmi tot spune să învăț și eu franceza. Tata îl place foarte mult și i-a transmis lui Magaye să aibă mare grijă de mine. Magaye este un băiat foarte bun, iubitor. Chiar nu m-am așteptat de la el!Are gânduri serioase!, a povestit Laurette, pentru click.ro.

Laurette Attindehou și Magaye Gueye au o relație cu năbădăi de un an și mai bine, de când în presă au explodat imaginile cu ea și fotbalistul, pe atunci legitimat la clubul Dinamo București, hârjonindu-se de mama focului în jacuzzi, la munte. Inițial, Laurette a spus că Magaye îi este doar prieten, ca apoi să recunoască faptul că fotbalistul este iubitul ei oficial.

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
00032 jpg
salariu copy jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
kourtney kardashian si travis
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
kourtney kardashian si travis
anamaria prodan portret 0 jpeg