Laurette, diagnosticat─â cu Covid: ÔÇŁAm fost patru zile moart─â la pat!ÔÇŁ

24 ianuarie 2022

S-a ferit c├ót s-a ferit, dat tot nu a sc─âpat de Covid! Laurette Attindehou a luat virusul chiar ├«nainte de S─ârb─âtori. Modelul cu pielea de abanos a avut simptome destul de grave. A stat la pat ╚Ťintuit─â de boal─â nu mai pu╚Ťin de patru zile.

image
Laurette și iubitul ei, fotbalistul Magaye Gueye Sursa: Instagram

Laurette Attindehou a trecut și ea prin coșmarul Covid! Chiar înainte de Sărbători, modelul cu pielea de abanos s-a infectat cu Sars-Cov-2. Deși Laurette are un organism robust și este și vaccinată, virusul nu a fost deloc blând cu ea.

Laurette Attindehou a povestit, ├«n exclusivitate pentru Click!, c─â virusul a ╚Ťintuit-o la pat timp de patru zile, ├«n care a acuzat st─âri de r─âu. Vedeta nici m─âcar nu a putut s─â se mai mi╚Öte din pat! Din fericire, Laurette nu a ajuns la spital ╚Öi s-a tratat p├ón─â la urm─â la dimiciliu.

ÔÇťAm avut ╚Öi eu Covid, chiar ├«nainte de S─ârb─âtori. Mai precis, chiar ├«nainte s─â plec ├«n vacan╚Ť─â ├«n America. Am fost patru zile moart─â, la pat! Dar bine c─â l-am f─âcut, uite c─â acum, cu infect─ârile astea cu Omicron, am sc─âpatÔÇŁ, a dezv─âluit, Laurette, ├«n exclusivitate, pentru click.ro.

stanga
dreapta
laurette jpeg
laurette attindehou 0 jpeg
laurette paris 2 jpeg
laurette videoclip6 jpeg
laurette 0 jpeg
cub laurette png
laurette magaye jpeg
laurette attindehou3 jpg
laurette in bluza plasa jpeg
laurette attindehou jpg
laurette jpeg

Are gânduri de măritiș cu Magaye!

├Än prezent, Laurette Attindehou trece printr-o perioad─â c├ót se poate de benefic─â, cel pu╚Ťin ├«n via╚Ťa amoroas─â ╚Öi nu numai. Vedeta ╚Öi-a deschis un salon de masaj, ├«n care a b─âgat bani frumo╚Öi. ├Äntre timp, se aude c─â bat ╚Öi copote de nunt─â, c─âci Laurette are mari ╚Öanse s─â se m─ârite a doua oar─â!

Rela╚Ťia dintre ea ╚Öi fostul fotbalist al lui Dinamo Bucure╚Öti, Magaye Gueye, merge ca pe roate. Mai nou, fotbalistul s-a ├«mprietenit la cataram─â ╚Öi cu tat─âl modelului cu pielea de abanos, care l-ar cam vrea de ginere. Nu de alta dar cei doi se ├«n╚Ťeleg de minune ├«n limba francez─â.

ÔÇ×Magaye s-a ├«mprietenit cu tat─âl meu. Ei dac─â vorbesc ├«n francez─â, se ├«n╚Ťeleg foarte bine am├óndoi. Tata ├«mi tot spune s─â ├«nv─â╚Ť ╚Öi eu franceza. Tata ├«l place foarte mult ╚Öi i-a transmis lui Magaye s─â aib─â mare grij─â de mine. Magaye este un b─âiat foarte bun, iubitor. Chiar nu m-am a╚Öteptat de la el!Are g├ónduri serioase!ÔÇŁ, a povestit Laurette, pentru click.ro.

Laurette Attindehou ╚Öi Magaye Gueye au o rela╚Ťie cu n─âb─âd─âi de un an ╚Öi mai bine, de c├ónd ├«n pres─â au explodat imaginile cu ea ╚Öi fotbalistul, pe atunci legitimat la clubul Dinamo Bucure╚Öti, h├órjonindu-se de mama focului ├«n jacuzzi, la munte. Ini╚Ťial, Laurette a spus c─â Magaye ├«i este doar prieten, ca apoi s─â recunoasc─â faptul c─â fotbalistul este iubitul ei oficial.

florin calinescu png
M─âd─âlina Ghenea, ca o div─â autentic─â jpg
BeFunky collage (16) jpg
BeFunky collage (17) jpg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
anamaria prodan png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
iubit rihanna
cub lili sandu animat gif
vangelis afp jpg
catrinel menghia cannes (4) jpg
delegatie romania stilisti moroccanoil eurovision 2 jpeg
cub theo rose animat gif