Laurette trece prin schimbări pe toate planurile

Ultima actualizare:

A fost anul schimbărilor pentru Laurette Attindehou, pe ambele planuri. Pe plan profesional, celebra mulatră a intrat în afaceri după ce și-a deschis un salon de masaj, iar pe cel intim, aceasta și-a făcut o relație cu fotbalistul Magaye Gueye.

Laurette are salon de masaj. / Foto: Facebook
Laurette are salon de masaj. / Foto: Facebook

Iată că acum, pe final de an, lui Laurette i se întâmplă numai schimbări. Astfel, după ce a activat două luni în adresa din Moșilor-Obor, diva a fost forțată să părăsească locația, după ce la parterul vilei în care avea salonul de masaj s-a deschis un restaurant iar mirosul de mâncare i-a alungat clienții.

"Da, am plecat din zona Moșilor Obor. De câteva săptămâni am deschis în zona de Nord a Bucureștiului, într-o locație mult mai frumoasă. Pot să spun că merge foarte bine, avem mulți clienți, și un anumit tip de clienți, ca sa spun așa. Nu mă plâng, și în partea cealaltă era ok, doar că lucrurile s-au schimbat după ce s-a deschis un restaurant și tot mirosul venea la noi. Oricât de mult foloseam noi uleiuri exotice, frumos mirositoare, tot degeaba, că izbea cel de  ceapă tocată", ne-a spus Laurette.

Laurette are o relație cu fotbalistul Magaye. / Foto: Facebook
Laurette are o relație cu fotbalistul Magaye. / Foto: Facebook

Și, pentru că businessul îi merge foarte bine, acum Laurette e pregătită să plece în vacanță peste Ocean, însă culmea, fără iubitul fotbalist. Nu a vrut să confirme despărțirea de el, și a ocolit subiectul.

"Săptămâna aceasta plec cu Serena, fiica mea, și cu niște prieteni în America. Vom petrece acolo sărbătorile cu niște prieteni care au închiriat o vilă. Stăm doua săptămâni, apoi revenim în țară. Da, plecăm doar noi două, fără domnul. El rămâne aici", a conchis Laurette.

Laurette pleacă în America alături de fiica ei. / Foto: Facebook
Laurette pleacă în America alături de fiica ei. / Foto: Facebook

O relatie și un mariaj eșuate, plus alte aventuri 

Laurette s-a iubit cu afaceristul Mihai Ștefan, însă după cinci ani au decis sa pună punct realției. Cei doi au împreună o fetița pe nume Serena Luce Maria, în vârstă de 10 ani.

Modelul a bifat și o căsnicie, pe care a legalizat-o în penitenciarul în care se afla alesul ei, afaceristul Ciprian Nistor,condamnat pentru evaziune fiscală. Mariajul a durat  însă doar 10 luni. Apoi, vedeta a avut niste ieșiri sporadice cu Ion Țiriac.

"Cu fostul soț (n.r. Ciprian Nistor) mă am bine, cu Mihai (n.r. Mihai Ștefan, tatăl fetiței ei) trebuie să mă înțeleg de dragul fetiței mele, nu am încotro. Se ocupă de ea în ultima vreme, sunt obligată să dau nas în nas cu el. Important e să fie Serena fericită. Oricum, toți bărbații mei de până acum s- au întors, mai devreme sau mai târziu, la mine”, declara Laurette pentru click.ro, în urmă cu ceva timp. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net