Laurette Atindehou, în fața investitorilor de la Imperiul Leilor. Dragoș Petrescu i-a oferit un răspuns nemilos: «Ce cauți aici»?

Ultima actualizare:

Apariție surprinzătoare la Imperiul Leilor. Laurette Atindehou s-a numărat printre cei care u pășit în fața investitorilor pentru a le cere să se implice în ideea sa de afacere. Răspunsul pe care l-a primit din partea unuia dintre investitori a fost lipsit de menajamente. 

Laurette nu a reușit să obțină banii de la investitori Sursă foto: PRO TV
Laurette nu a reușit să obțină banii de la investitori Sursă foto: PRO TV

Laurette Atindehou este cunoscută pentru legăturile pe care le-a avut cu potenți oameni de afaceri și cu nume celebre din showbizul autohton. De-a lungul timpului, frumoasa vedetă a fost implicată în nenumărate controverse, însă de fiecare dată a știut cum să iasă onorabil din scandalurile care nu i-au făcut cinste.

Citește și: Laurette Atindehou și-a făcut salon de masaj 

Vedeta și-a deschis anul trecut propriul salon de masaj în Capitală și investește timp și energie pentru a culege roadele muncii sale. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca ea să pășească în fața investitorilor de la Imperiul Leilor așa cum a făcut-o în ediția de miercuri seară, 20 aprilie!

Laurette a purtat o vestimentație animal print, care i-a scos în evidență formele de vis, și s-a coafat precum o regină africană, conform propriilor spuse. Discursul pe care l-a avut în fața investitorilor i-a impresionat pe trei dintre ei, însă Dragoș Petrescu nu a gustat deloc prezentarea și i-a oferit un răspuns pe măsură.

Potrivit lui Dragoș, Laurette nu avea ce să caute în platoul emisiunii și dacă și-ar fi dorit cu adevărat bani pentru a-și pune pe picioare o afacere ar fi putut să facă acest lucru până acum pentru că nu este străină oamenilor de afaceri din România. 

Astăzi, în fața leilor, voi fi regina africană. Iar asta înseamnă o femeie puternică, fertilitate, exotism, pasiune. Sper să-mi găsesc și leul în seara asta.

Am venit la Imperiul Leilor pentru că-mi doresc ca regina africană să aibă un partener pe măsură, cu care ar putea să meargă pe un drum spre succes și să poată face un milion de euro în doi trei ani”, a fost discrusul prezentat de Laurette. În continuare, Laurette le-a vorbit despre salonul pe care l-a deschis anul trecut în Capitală și care speră să îi aducă profit.

Investitorii nu au fost convinși de povestea vedetei și au decis să nu îi acorde suma dorită. Dragoș Petrescu a avut un răspuns dur pentru fosta iubită a fotablistului Magaye Gueye.

„Am o curiozitate, tu ești o persoană care a întâlnit oameni deosebiți, cu putere mare și cu experiență în antreprenoriat.

Ai avut șansa să faci cam orice proiect în viața asta. Ai avut acces la cei mai importanți oameni de afaceri din România. Ce cauți tu aici de fapt"?, a declarat Dragoș. 

Laurette și-a deschis propriul salon de masaj în Capitală

Anul trecut Laurette și-a deschis propriul salon de masaj și de manichiură-pedichiură în Capitală. Vedeta nu a lansat singură salonul, ci alături de un asociat care a contribuit considerabil la investiția inițială, dar al cărui nume Laurette nu a dorit să îl facă public. Ea se va ocupa de partea de promovare și speră ca salonul să fie unul apreciat și vizitat de numeroase persoane.

Vezi și: Laurette și fostul dinamovist Magaye Gueye s-au despărțit

Din punct de vedere sentimental, situația nu este foarte bună pentru Laurette, care în luna februarie a pus punct relației pe care o avea cu fostul fotbalist dinamovist Magaye Gueye. Conform prorpiilor declarații, relația lor s-a răcit după ce acesta a semnat un contract cu o formație sportivă din Grecia. Laurette regretă despărțirea pentru că fotbalistul se înțelegea de minune cu fiica pe care ea o are dintr-o fostă relație.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net