EXCLUSIV! Laurette, în șoc după accident! «Puteau să-mi rămână creierii întinși pe parbriz! M-a proiectat în gardul de beton!»

Laurette Attindehou a văzut, pur și simplu, moartea cu ochii în accidentul de marți după-amiază, 22 martie! Vedeta este încă în stare de șoc și a povestit, pentru Click!, cum a reușit să scape cu viață ca prin minune, după ce a fost proiectată într-un gard de beton! Mașina vedetei e daună totală!

Laurette Attindehou și-a făcut mașina praf, în accident Sursa:Instagram
Laurette Attindehou și-a făcut mașina praf, în accident Sursa:Instagram

Laurette Attindehou a fost, marți, 22 martie, victima celui mai grav accident din viața ei! Laurette se deplasa, marți după-amiză, pe șoseaua Tunari, înspre o benzinărie din zona Pipera, când a fost lovită în plin, pe partea dreaptă, de un șofer imprudent, care a intrat direct în ea.

În urma impactului devastator, mașina vedetei a fost proiectată într-o altă mașină, aflată în parcare, după care a ricoșat într-un gard de beton din zonă. Laurette povestește că a văzut moartea cu ochii în acele momente. După impact, motorul mașinii scoatea fum, iar vedeta s-a dat jos speriată, crezând că automobilul va lua foc!

M-am speriat îngrozitor! Dacă nu aveam mașina asta puternică, la cât de tare a fost impactul, căci m-a aruncat direct într-un gard din beton, cred că îmi rămâneau creierii întinși pe parbriz!

Eram bară la bară, pe șoseaua Tunari. Mă dusesem să fac plinul la o benzinărie în Pipera, când am auzit o bubuitură puternică. N-am avut timp să văd nimic, m-a aruncat într-o altă mașină parcată în zonă și din ea m-a aruncat într-un gard de beton. Așa de tare a fost impactul!

Șoferul acela nu a acordat prioritate, a vrut să întoarcă, nu știu ce a vrut să facă și m-a lovit în plin! Cred că avea viteză mare!”, a declarat Laurette, pentru Click!

"Mașina e daună totală"

În urma impactului violent, Laurette s-a ales cu mașina făcută praf și cu răni superficiale la umărul stâng și vănătăi pe picioare.

Eu am ieșit din mașină speriată! Din motor ieșea fum și mi-a fost frică să nu ia foc, să fac[ explozie. A venit Ambulanța și mi-a acordat primul ajutor. Am urmărul stâng lovit, mi-au dat să iau antiinflamatorii. Mașina e daună totală, dar am asigurare. Șoferului, care m-a lovit, i s-a ridicat permisul.

Lumea se adunase în jur ca la urs. Strigau la mine și mă făceau în toate felurile. Eu nu am făcut nimic, s-a constatat, de altfel, că nu am fost vinovată! N-am văzut așa lume rea!

Doamne ajută că nu era copilul cu mine în mașină, că nu știu ce s-ar fi întâmplat!”, ne-a mai declarat, șocată, Laurette.

Laurette Attindehou a fost implicată, marți, 22 martie, într-un accident rutier grav, în zona Tunari, în urma căruia nu mai puțin de patru mașini au fost avariate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
cub horoscop bani
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu