EXCLUSIV! Laurette, accident grav cu patru mașini! Prima reacție: «Am văzut moartea cu o ochii!»

Ultima actualizare:

Laurette Attindehou a văzut moartea cu ochii, marți după-amiază. Vedeta a fost implicată într-un accident rutier grav, în care patru mașini au fost avariate. Accidentul a avut loc în fața unei grădinițe din Tunari! Laurette este, încă, în stare de șoc, dar a reușit să ne spună câteva cuvinte.

Laurette Attindehou și-a făcut praf bolidul în accident Sursa: Instagram
Laurette Attindehou și-a făcut praf bolidul în accident Sursa: Instagram

Laurette Attindehou a fost victima unui accident grav în Capitală, chiar în această după-amiază (marți, 22 martie). Un șofer imprudent nu s-a asigurat și a intrat în plin în bolidul de lux al vedetei.

Nu mai puțin de patru mașini au fost avariate grav, în accidentul care s-a petrecut chiar în fața unei grădinițe din zona Tunari, din Capitală.  Mulțimea s-a adunat ca la urs la fața locului ca să vadă ce s-a întâmplat, iar Poliția a ajuns și ea la locul accidentului, în care au fost implicate și grav avariate nu mai puțin de patru autoturisme, după cum se vede din imaginile publicate de Spynews.ro.

Contactată de Click!, Laurette Attindehou a oferit și prima reacție după accident. Vedeta este în stare de șoc maxim și ne-a mărturisit că a fost pe punctul să-și piardă viața în accident.

Da, am făcut un accident foarte grav. Era să mor. Practic, am văzut moartea cu ochii! A intrat unul în mine. Nu s-a asigurat” , a declarat Laurette Attindehou, șocată, în exclusivitate, pentru Click!

Vedeta nu a mai apucat să precizeze dacă a fost sau nu rănită în accident, sau dacă doar mașina a fost grav avariată. Între timp, au apărut și primele imagini de la locul accidentului, din Tunari. Mașina vedetei a fost, pur și simplu, distrusă în accident. 

Cu puțin timp înainte ca accidentul să aibă loc, Laurette a postat fericită pe Instastory un filmuleț chiar din mașină, în care cânta de mama focului, neștiind ce avea să se întâmple. Vedeta venea de la emisunea "Teo Show", de la Kanal D, unde deține, mai nou, un rol de asistentă alături de Raluca Podea. 

Acesta nu este primul accident rutier în care este implicată Laurette Attindehou. În 2017, vedeta a intrat în plin într-o mașină de Poliție. De această dată însă, Laurette susține că vina ar fi fost a unui alt șofer, imprudent, care ar fi provocatul accidentul. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

 Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net