Laurette l-a masat în direct pe Rică Răducanu! Regina masajului african i-a pus sângele în mișcare fostului portar rapidist

La 76 de ani, eternul rapidist Rică Răducanu are probleme de sănătate. Se vaită de picioare și face tot felul de tratamente și infiltrații menite să-l facă să se simtă mai bine și să poată să mai joace sportul lui preferat cu prietenii.

laurette 8 jpeg
Laurette este supranumită regina masajului african

Invitat vineri în platoul emisiunii Exclusiv VIP cu Cristi Brancu, Rică Răducanu a avut parte de o surpriză de zile mari. "Nea' Rică, îți plac negresele?", l-a întrebat Cristi Brancu. Cu gândul la prăjituri, Rică Răducanu nu a bănuit niciun moment ce avea să-l aștepte.

Laurette, regina masajului african, și-a făcut apariția în emisiune și l-a invitat, în direct, la un moment de relaxare maximă. L-a pus repede să se descalțe și să-și dea ciorapii jos, apoi să se întindă pe masa de masaj. Punctul culminant a fost când, alături de tereapeuta de la salonul ei, Laurette a început și ea să-l maseze pe Nea Rică pe picioare. Astfel, Rică Răducanu a fost cu adevărat răsfățat și a beneficiat de un masaj la patru mâini. 

"I s-au desumflat picioarele, se simte mai bine, mai ușurat și a zis că o să vină o dată pe săptămână la noi la salon!", a mărturisit Laurette în emisiune. "Voi, femeile, știți să faceți masaj, mă simt bine, m-a luat somnul...", a spus, la rândul său, Rică Răducanu, care a fost trimis astfel într-o călătorie imaginară tocmai în Africa.

Rică Răducanu are probleme cu varicele

Acum trei luni, o echipă a emisiunii Exclusiv VIP l-a dus pe Rică Răducanu la un control de varice la o clinică specializată, în vederea unei operații de varice, pentru că fostul sportiv are insuficiență venoasă și vene dilatate.

"Adevărul este că nevastă-mea mă ceartă toată ziua. Eu de un an de zile nu mai am moral. Când mă duc undeva și îi văd pe toți mascați, mie îmi place lumea, așa m-am învățat, cu spectatori, lume. Acum sunt cu belelele astea legate de sport, nu numai de sport, cred că toată lumea mai are probleme de sănătate.

Nu prea mai pot să fac mișcare, mă dor și genunchii... După ce m-am lăsat de sport au început toate, oftica cea mai mare pe care o am este că nu mai pot să fac tenis cu piciorul, să alerg... Mă duc în mașină, merg 10 metri și aia e. M-am operat și de prostată, dar cu picioarele am probleme... Stau bine cu admiratoarele, dar degeaba.... Eu mă bucur că lumea mă iubește și asta mă ține mai sănătos ca orice!", a mai povestit Rică Răducanu, acum două luni, tot într-un interviu pentru Cristi Brancu.

Ce pensie are Rică Răducanu

Rică Răducanu a avut o viață frumoasăm dar are un singur regret cu privire la veniturile sale.

"Cel mai mare regret al meu este că am cedat gradul de la Steaua, acum eram general și aveam o pensie de vă cinsteam pe toți! Acum am o pensie de 1.800 ron, dar eu nu i-am văzut niciodată. Nevasta mea e cu poștărița, apoi împarte banii pentru facturi. Eu am fost zidar și am făcut școală de maiștri, am făcut de toate, am fost deștept. Am dat și 3 ani într-un an, vă dați seama", a mai povestit Rică Răducanu la Prima TV.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

andreea mantea 2 JPG
horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
7 front elvetianca pensiune jpg
FotoJet (1) jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
andreea esca si alexia eram
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
 Khaby Lame Captură video
image
image
image
image
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg