Exclusiv! Rică Răducanu servește clienții la mese, pe terasa de lux din Neptun, la două luni de la operația care i-a salvat viața

image
Rică Răducanu are o terasă pe malul mării, în Stațiunea NeptunFoto: Click!

Lui Rică Răducanu îi merge bine în afaceri! Fostul portar deține o terasă de lux în Neptun, pe malul mării, numită „Sirena”. Chiar dacă este patron, simpaticul Rică Răducanu nu stă degeaba, ci servește clienții restaurantului, cot la cot cu angajații săi.

La bustul gol, Rică Răducanu își ajută ospătarii să servească, dar și să debaraseze mesele. Fostul sportiv întreține atmosfera glumind cu clienții, alături de care face și poze. Terasa lui Rică Răducanu nu e niciodată goală în plin sezon, semn că „umblă vorba prin târg”, iar curiorșii vin și să mănânce, dar și să îl cunoască pe fostul portar al Rapidului.  

Terasa de la malul mării este o mică afacere de familie. Nu este singura investiție făcută de fostul sportiv, de-a lungul anilor el fiind implicat în mai multe afaceri, în diferite domenii.

Fiind un împătimit al sportului, Rică Răducanu și-a extins investiția și a pus bazele unui teren de tenis, tot în Neptun, cu ani în urmă. De asemenea, el a deținut și o carmangerie aflată în cartierul bucureștean Militari. Cu toate acestea, fostul sportiv dădea oamenilor mai mereu „pe datorie”, astfel că mica afacere nu a mers prea multă vreme.

„Am deschis-o imediat după revoluție, undeva, în Drumul Taberei. Vindeam acolo carne de toate felurile. Se numea “Merci, Rică!”. Venea lume, cumpăra salam și nu plătea... Atunci am închis-o...”, a mărturisit fostul mare portar al Naționalei de fotbal a României, în urmă cu patru ani, la un post tv.

Rică Răducanu, operat de urgență în urmă cu două luni

Fosta glorie a Rapidului a trecut prin momente dificile în luna iunie. Rică Răducanu a fost internat la Spitalul Clinic Colentina, unde i s-a pus diagnosticul de adenom de prostată cu retenție urinară. El a fost operat de urgență de către șeful secției de Urologie. Fostul portar susține că a avut noroc că a scăpat cu viață din această grea încercare.

„Puteam să mor, medicii ziceau că nu am nimic şi mă trimiteau acasă. Am stat zece zile în spital. Poate părea o operaţie banală, dar credeţi-mă că am văzut moartea cu ochii. Dacă nu mă opera domnul doctor Victor Cauni, puteam să mor. Se blocaseră căile renale şi se ducea urina în sânge. Înainte mai fusesem pe la alţi medici cu această problemă a mea, şi toţi mă trimiteau acasă ”du-te, nea Rică, că n-ai nimic, nu e de operat”, aşa ziceau. Bine că l-am găsit pe omul ăsta că nu mai eram viu. Mi-a dat tratament, sunt acasă, mă simt bine, iar peste o lună merg la control. Nu am voie să beau, am regim”, a declarat Rică Răducanu, pentru Click!.

Rică Răducanu are probleme cu inima

În 2006, Rică Răducanu a fost internat la Spitalul CFR 2 din cauza unui accident vascular cerebral, provocat de un cheag de grăsime depus pe o venă, din cauza colesterolului ridicat. 

Câteva luni mai tâziu, Rică Răducanu a fost internat la Spitalul Militar Central, cu probleme de inimă.  El a fost anesteziat total, timp în care medicii i-au făcut investigații speciale, o coronarografie. I s-a administrat un tratament și i s-a recomandat repausul. Și respirația i-a dat bătăi de cap fostului sportiv.  

”Din cauza loviturilor și a plonjoanelor. Mulți mi-au dat cu piciorul în nas, mi-au rupt toată partea asta și nu respir deloc pe aici. Apoi am avut probleme cu gâtul, cu lovituri la cap, peste tot și mi-a zis că trebuie să vin, că s-ar putea să mor în somn”, a spus în urmă cu câțiva ani fostul portar.  

Ciește și

Cum se simte Rică Răducanu după operație. Prima poză cu el pe patul de spital

Rică Răducanu se ține de glume și pe patul de spital

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

FotoJet jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Aiden Aslin, fost prizonier / Foto Captură Video / The Sun
persoana in caruciorul cu rortile lovita de o masina FOTO captura video jpg
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg