Laurette Atindehou și fostul dinamovist Magaye Gueye s-au despărțit: «Lucrurile se complicaseră»

Ultima actualizare:

O altă poveste de iubire a ajuns la final. Laurette Atindehou a pus capăt poveștii de dragoste pe care a trăit-o alături de fostul fotbalist dinamovist Magaye Gueye. 

image

Laurette părea să fie foarte fericită alături de fostul dinamovist Magaye Gueye, iar sportivul se înțelegea foarte bine cu fiica pe care Laurette o avea din altă relație.

Vedeta vorbea folosind cuvinte la superlativ despre iubitul ei, însă se pare că mutarea acestuia în Grecia, pentru a juca la un club sportiv din liga a doua, a dăunat legăturii lor. Simțind că relația dintre ei nu mai este una care poate avea viitor, Laurette s-a despărțit de forbalist și va petrece singură Ziua Îndrăgostiților. 

Lucrurile se complicaseră în ultima perioadă iar ideea de distanță le-a cam stricat puțin planurile și a făcut relația lor să scârțăie. În plus, se pare că Laurette nu a putut trece peste niște lucruri nu tocmai ok pe care i le-ar fi făcut Magaye", a declarat un apropiat al celor doi pentru publicația Ciao. 

După despărțirea dureroasă de Magaye Gueye, vedeta a decis să se concentreze asupra noii sale afaceri, un salon de masaj pe care l-a deschis undeva în zona Pipera a Capitalei. 

Într-un interviu de anul trecut, Laurette vorbea cu drag despre fotbalistul Magaye Gueye. Susținea că este cel mai atent bărbat pe care l-a cunoscut și că legătura dintre ei este una care a reușit să depășească orice obstacol. 

Este foarte mândru de mine și mă susține. Nu are de ce să fie gelos. Iar dacă nu e gelos înseamnă că nu mă iubește. Eu sunt mai geloasă decât el. Ne susținem cu absolut orice, ne iubim mult și chiar dacă am trecut prin anumite neplăceri în relație, dragostea noastră a crescut și a fost tot mai puternică. Este cel mai frumos, bun și talentat bărbat. Este fotbalistul și jucătorul meu preferat. Nu trebuie să-i fac o declarație de dragoste, el știe că îl iubesc și el mă iubește pe mine. Sunt foarte fericită alături de el în acest moment și cred că nimic nu este întâmplător”, povestea Laurette la acea vreme. 

Magaye Gueye a picat testul antidoping anul trecut 

Magaye Gueye a picat testul antidoping efectuat după derby-ul Dinamo - FCSB, din Cupa României (martie 2021), iar apoi a fost suspendat de ANAD. Atacantul a rămas liber de contract la finalul sezonului precedent, iar ulterior a semnat un contract cu Anagennisi Karditsas, echipă care ocupă locul patru în liga secundă de fotbal din Grecia. 

Magaye Gueye și-a început cariera la Strasbourg, iar în 2010 a fost transferat de Everton, pentru 1,4 milioane de euro. A stat patru ani la gruparea din Liverpool, însă fără să obțină rezultate spectaculoase. 

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net