Se mărită Laurette? Ce părere are tatăl vedetei despre ginerele fotbalist

Ultima actualizare:

S-au limpezit apele în viața amoroasă a lui Laurette Attindehou! Modelul trăiește o înfocată poveste de dragoste cu fotbalistul Magaye Gueye, care se pare că are gânduri serioase de căsătorie. Fotbalistul a intrat și pe sub pielea tatălui lui Laurette, așa că nunta bate la ușă!

Laurette Attindehou și fotbalistul Magaye Gueye sunt împreună de doi ani Sursa: Instagram
Laurette Attindehou și fotbalistul Magaye Gueye sunt împreună de doi ani Sursa: Instagram

Laurette Attindehou a lăsat în urmă scandalurile de prin hotelrui și se pare că și-a găsit, în sfârșit, liniștea și fericirea în brațele fostului fotbalist de la Dinamo, Magaye Gueye.

E posibil să auzim în curând și de o nuntă, a doua pentru Laurette! Mai ales că Magaye a găsit, se pare, drumul spre inima lui Laurette. Relația lui Laurette cu fostul fotbalist de la Dinamo merge ca unsă, și, mai nou, acesta s-a împrietenit la cataramă și cu tatăl modelului cu pielea de abanos.

Magaye s-a împrietenit cu tatăl meu. Ei dacă vorbesc în franceză, se înțeleg foarte bine amândoi. Tata îmi tot spune să învăț și eu franceza. Tata îl place foarte mult și i-a transmis lui Magaye să aibă mare grijă de mine. Magaye este un băiat foarte bun, iubitor. Chiar nu m-am așteptat de la el!Are gânduri serioase!, a povestit Laurette, pentru click.ro.

Laurette şi-a văzut tatăl pentru prima oară în 2010 la emisiunea „Happy Hour”, de la Pro TV. Originar din Benin (Africa), bărbatul a plecat din România în urmă cu 27 de ani, când Laurette avea doar trei luni.

Laurette ar vrea să-și vadă părintele din nou și în realitate, și să-i facă o vizită surpriză tocmai la Benin, însă pandmeia i-a pus bețe-n roate.

Eu cu tata țin legătura mai tot timpul. Vorbesc cu el ori de câte ori avem ocazia, aproape săptămânal prin Skype. De peste zece ani ani nu ne-am mai văzut. Există șansa să ne vedem, am vorbit cu el despre asta. El ne așteaptă acolo”, ne-a mai spus Laurette.

Laurette și Magaye, amor cu năbădăi în jacuzzi!

Laurette Attindehou și fotbalistul francez Magaye Gueye formează un cuplu de peste un an de zile. Chiar dacă atât Laurette cât și fotbalistul francez Magaye Gueye au fost implicați în scadaluri răsunătoare, cei doi au reușit să-și țină departe relația de ochii lumii.

Sunt cea mai fericită femeie! Iubesc și sunt iubită și facem cea mai frumoasă pereche din show-biz! Suntem doi frumoși, doi sexy, cea mai mare frumusețe, cel mai tare cuplu! Da nu apărem la televizor sau nu pun poze pe Instagram, asta nu înseamnă că trebuie să dau la lume, să vadă lumea?!”, a mai declarat Laurette, pentru click.ro.

Laurette Atindehou (38 de ani) trăiește o poveste de dragoste cu Magaye Gueye încă din decembrie 2020, atunci când au apărut imagini cu cei doi distrându-se și hârjonindu-se în jacuzzi la munte. Ulterior, Laurette a declarat că Magaye a cerut-o chiar și de soție, însă, la acel moment, fusese o cerere făcută mai mult în glumă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net