Cum l-a ajutat Laurette pe Rică Răducanu să se simtă ... mai bine! Prin ce metode i-a pus sângele în mișcare

La 76 de ani, eternul rapidist Rică Răducanu are probleme de sănătate. Se vaită de picioare și face tot felul de tratamente și infiltrații menite care mai de care să-l facă să se simtă mai bine și să poată măcar să mai ajungă pe terenul de fotbal și să mai joace sportul lui preferat cu prietenii.

laurette attindehou 0 jpeg
Laurette l-a ajutat pe Rică să se simtă ... mai bine

Invitat în emisiunea lui Cristi Brancu, Rică Răducanu a avut parte de o surpriză de zile mari. "Nea' Rică, îți plac negresele?", l-a întrebat prezentatorul. Cu gândul la prăjituri, Rică Răducanu nu a bănuit niciun moment ce avea să-l aștepte.

 Laurette, Regina Masajului African și-a făcut apariția în emisiune și l-a invitat, în direct, la un moment de relaxare maximă, așa că l-a pus repede să se descalțe și să-și dea ciorapii jos, apoi să se întindă pe masa de masaj. Punctul culminant a fost când, alături de terepeuta de la salonul ei, Laurette a început și ea să-l maseze pe Nea' Rică pe picioare. Astfel, Rică Răducanu a fost cu adevărat răsfățat și a beneficiat de un masaj la patru mâini. 

„I s-au desumflat picioarele, se simte mai bine, mai ușurat și a zis că o să vină o dată pe săptămână la noi la salon!", a mărturisit Laurette în emisiune. "Voi, femeile, știți să faceți masaj, mă simt bine, m-a luat somnul...", a spus, la rândul său, Rică Răducanu, care a fost trimis astfel într-o călătorie imaginară tocmai în Africa.

image
Rică Răducanu a plecat mulțumit de la salonul lui Laurette

Acum trei luni, o echipă a emisiunii Exclusiv VIP l-a dus pe Rică Răducanu la un control de varice la o clinică specializată în acest sens, în vederea unei operații de varice, pentru că fostul sportiv are insuficiență venoasă, vene dilatate și anumite probleme de sănătate.

"Adevărul este că nevastă-mea mă ceartă toată ziua. Eu de un an de zile nu mai am moral. Când mă duc undeva și îi văd pe toți mascați, mie îmi place lumea, așa m-am învățat, cu spectatori, lume. Acum sunt cu belelele astea legate de sport, nu numai de sport, cred că toată lumea mai are probleme de sănătate.

Nu prea mai pot să fac mișcare, mă dor și genunchii... După ce m-am lăsat de sport au început toate, oftica cea mai mare pe care o am este că nu mai pot să fac tenis cu piciorul, să alerg... Mă duc în mașină, merg 10 metri și aia e. M-am operat și de prostată, dar cu picioarele am probleme...Stau bine cu admiratoarele, dar degeaba.... Eu mă bucur că lumea mă iubește și asta mă ține mai sănătos ca orice!", a mai povestit Rică Răducanu, acum 2 luni, tot într-un interviu pentru Cristi Brancu.

Ce pensie are Rică Răducanu

Rică Răducanu a avut o viață frumoasă dar are un singur regret cu privire la veniturile sale. Cât despre pensia pe care o are acum nu se sfiește să spună că e mică.

„Cel mai mare regret al meu este că am cedat gradul de la Steaua, acum eram general și aveam o pensie de vă cinsteam pe toți! Acum am o pensie de 1800 lei, dar eu nu i-am văzut niciodată. Nevasta mea e cu poștărița, apoi împarte banii pentru facturi. Eu am fost zidar și am făcut școală de maiștri, am făcut de toate, am fost deștept. Am dat și 3 ani într-un an, vă dați seama", a mai povestit Rică Răducanu la Prima TV.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
pestele cernobil crap mutant foto captura video twitter
Congres extraordinar PNL 10 aprilie 2022 Nicolae Ciuca FOTO Inquam Photos / George Calin
image
image
image
image
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE