Laurette, după refuzul de la Imperiul Leilor. Au deranjat-o replicile lui Dragoș Petrescu?

Ultima actualizare:

Laurette Atindehou s-a numărat printre antreprenorii care au pășit în fața investitorilor din cadrul emisiunii „Imperiul Leilor”, pentru a le cere acestora să se implice în ideea sa de afacere. După ce nu a primit răspunsurile pe care le aștepta, Laurette a avut și o primă reacție, în urma participării la emisiune.

Reacția lui Laurette, după ce a fost refuzată la „Imperiul Leilor” Foto: Pro TV
Reacția lui Laurette, după ce a fost refuzată la „Imperiul Leilor” Foto: Pro TV

În ciuda faptului că nu a reușit să obțină suma de bani cerută pentru afacerea sa, Laurette s-a declarat mulțumită, per total, de participarea sa în cadrul emisiunii „Imperiul Leilor”, difuzată de Pro TV. Aceasta susține că nu e deloc dezamăgită de retragerea celor patru „Lei” din joc, atunci când ea le-a prezentat planul său de business.

Reacția lui Laurette, după ce a fost refuzată la Imperiul Leilor

Laurette a ținut doar să-i contrazică pe cei care, după au văzut-o la emisiune, au catalogat-o drept o persoană care are nevoie disperată de bani. Afacerea ei merge în continuare, spune ea, iar apariția în cadrul show-ului nu poate decât să o ajute pe mai departe.

Eu nu am mers la emisiunea de la PRO TV neapărat pentru bani. Să fie clar pentru toată lumea. Eu nu am nevoie de bani. Am deja o afacere, care durează de mai bine de un an și care funcționează și-mi aduce un venit constant lunar.

Am dorit să particip la show ca să-mi demonstrez că pot face față unei întâlniri cu oameni de afaceri mult mai cunoscuți ca mine în domeniu. Emisiunea a fost înregistrată cu circa o lună mai devreme, poate chiar mai mult, iar afacerea mea continuă să meargă.”, a declarat Laurette pentru impact.ro. 

Citește și: Laurette și-a făcut salon de masaj: "Vreau să am afacerea mea, ca să-mi pot crește copilul"

„Leul” Dragoș Petrescu, replici pline de subînțeles pentru Laurette

În cadrul emisiunii, Laurette a încercat să obțină o finanțare de 50.000 de euro, punând la bătaie în schimbul sumei un procent de 20% din afacerea sa. Aceasta și-a deschis de curând un salon de masaj în Capitală, iar banii ar fi fost folosiți în scopuri comerciale, pentru extinderea afacerii.

Dacă reușeam să conving pe vreunul dintre ei, aș fi investit în afacere. Mă gândeam să dublez numărul de saloane, chiar din acest an. Cum banii nu au venit, mă reorientez. Voi continua să muncesc și să caut soluția cea mai bună ca să-mi dezvolt afacerea”, a mai spus ea, care are în plan, în anii următori, să-și extindă business-ul și în alte orașe mari ale țării.

Leii nu au fost însă prea încântați de ofertă, iar Dragoș Petrescu i-a declarat chiar că e puțin nedumerit în legătură cu motivul pentru care ea a ales să se prezinte în emisiune. Ulterior, declarațiile sale au devenit și mai îndrăznețe.

Ești un personaj fenomenal! Chiar prea exotic pentru mine. Dacă mă duc la nevasta mea acasă să-i spun că sunt partener cu Laurette, o să-mi iau o cameră la hotel și atunci prefer vorba lui Dan Șucu: să stau acasă. Dar cred că ai o idee foarte bună!”, i-a spus Dragoș Petrescu, unul dintre jurați.

Citește și: Cât te costă să-ți facă Laurette masaj. "Am făcut școala, am diplomă!"

Cu toate acestea, Petrescu i-a spus fără ocolișuri lui Laurette că dacă și-ar fi dorit cu adevărat bani pentru a-și extinde afacerea, ar fi putut să facă acest lucru până acum „pentru că nu este străină oamenilor de afaceri din România”.

Comentând ulterior prezența sa în emisiune, Laurette nu s-a arătat deranjată nici de refuzul Leilor de a o finanța, nici de declarațiile lui Dragoș Petrescu. Aceasta a ținut însă să precizeze că doctorul Wargha Enayati i-a lăsat cea mai bună impresie, prin modul în care cei doi au interacționat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net