Laurette, traume și coșmaruri după accident! A ajuns direct la psiholog! «Mă duc săptămânal la terapie!»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Laurette Attindehou a rămas cu traume de nedescris după înfiorătorul accident de luna trecută, în care a fost pe punctul să-și piardă viața! Laurette a apelat de urgență la serviciile specializate ale unui psiholog.

Laurette a apelat la psiholog după accident Sursa: Click!
Laurette a apelat la psiholog după accident Sursa: Click!

Laurette Attindehou a văzut moartea cu ochii în accidentul din 22 martie, atunci când a fost pe punctul să-și piardă viața și, în urma căruia, au fost avariate grav nu mai puțin de patru mașini.

Vedeta nu-și revine nici acum din șoc! A reușit să scape cu viață doar printr-o minune, după ce a fost proiectată într-un gard de beton, în urma impactului violent cu mașina unui șofer imprudent, care a intrat în plin în ea!

După accident, mașina vedetei a fost daună totală, iar Laurette a rămas cu răni ușoare la picioare și la umărul stâng. Coșmarul nu s-a oprit aici, căci Laurette s-a speriat îngrozitor. A doua zi după accident, ea a contactat de urgență psihologul.

Merg la psiholog săptămânal după accident! M-am speriat foarte tare! De când conduc, așa accident nu am mai avut în viața mea!

Am fost aruncată direct într-un gard din beton, era gata să-mi rămână creierii întinși pe parbriz! După accident, am ieșit din mașină foarte speriată! Din motor ieșea un fum gros și mi-a fost frică să nu ia foc mașina, să facă explozie.

A venit Ambulanța și mi-a acordat primul ajutor. Am rămas cu răni ușoare pe corp, însă sperietura a fost așa de mare că a trebuit să merg la psiholog să mă tratez! De atunci tot merg la terapie”, a declarat Laurette, pentru Click!

„Strigau la mine și mă făceau în toate felurile!”

Laurette a fost traumatizată grav după accident. Aceasta s-a arătat lezată și umită profund și de atitudinea oamenilor, care s-au adunat după accident în jurul ei și au început să o judece și să o jignească în fel și chip, deși era total nevinovată.

Lumea se adunase în jurul meu, ca la urs. Strigau la mine și mă făceau în toate felurile. Eu nu am făcut nimic, s-a constatat, de altfel, și de către Poliție eu am fost nevinovată! N-am văzut cât poate fi lumea asta de rea, erau porniți cu toții pe mine! Mă judecau și nu știu pentru ce, că nu aveau motiv, doar pentru că sunt vedetă, că mă știau de la televizor?!”, a adăugat, contrariată, Laurette.

Șoferul imprudent care a provocat accidentul rutier grav, din zona Tunari, în urma căruia nu mai puțin de patru mașini au fost avariate, s-a ales cu permisul suspendat.

Citește și https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/exclusiv-laurette-in-soc-dupa-accident-puteau-459438.html

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
cub marius elisei png
cub anda adam png
Tudor Chirilă jpg
image png
banner otil dragusanu chirila png
image png
banner oana roman vica blochina png
MDAmaD00MjAmaGFzaD1lNjE4MGEwZTkwMzhkZjNhY2NhNzMyMDlkOTk0MDliMA== thumb jpg