Din ce mai scoate lumea bani? Pozele cu picioare au mare căutare, online

Credeați că s-au epuizat ideile, în materie de făcut bani, în mediul online? Ei bine, când se vor termina fetish-urile, probabil că atunci va avea relevanță și această întrebare. 

Fotografiile cu picioare sunt la mare căutare
Fotografiile cu picioare sunt la mare căutare

Altfel, portalul feetfinder.com ia avânt și unii îl consideră un soi de Onlyfans. Site-ul este orientat către cei care au ca fetish tot ce ține de picioare.

Profilul vânzătorilor, obligatoriu poze cu fața

Astfel, utilizatorii sunt vânzători sau clienți. Picioare să fie, și toată lumea e fericită. Unii potențiali vânzători de imagini ar putea fi descurajați, chiar de la primul pas, înregistrarea.

„Comercianții” trebuie să încarce un set de fotografii de profil în care să li se vadă întreg corpul, inclusiv fața, cumpărătorii având garanția că imaginea picioarelor din ofertă aparține chiar acelei persoane.

Citește și: Cât te costă să o vezi pe Laurette pe OnlyFans? Ce alte vedete fac streaming pe platformă?

Dar... cum se spune, în afaceri îți trebuie curaj. Astfel, odată creat profilul, vânzătorii pot încărca conținutul. Evident, fotografiile de calitate superioară vor avea un succes mult mai mare.

Și de aici înainte, imaginația nu cunoaște limite. Pe site-ul dedicat picioarelor sunt sute de categorii, printre care: picioare păroase, picioare murdare, categorii de gen, etnice sau rasiale, tălpi, pedichiură sau picioare cu unghii netăiate!

Ceea ce a pornit ca un blog a devenit, ulterior un veritabil marketplace online. Bineînțeles, secretul succesului constă în oferta comercială, preț și ambalaj, indiferent de cerere.

Vânzătorii trebuie să fie rezonabili când vine vorba despre prețuri

Tocmai de aceea, administratorii site-ului atrag atenția: „În cele din urmă, vânzătorii trebuie să fie rezonabili. Toată lumea vrea să vândă imagini cu picioare, cu peste 100 de dolari.

Cu toate acestea, majoritatea cumpărătorilor plătesc atât de mult în conturile vânzătorilor cu care au o relație stabilită. Vă recomandăm să aveți câteva albume la prețuri de 5 dolari.

Astfel, un cumpărător are mai multe șanse să cumpere fotografiile și să vadă cât de bune sunt fotografiile cu picioarele tale. Cu cât văd mai mult și vorbesc mai mult, cu atât vor fi dispuși să plătească mai mult.

Citește și: Fosta soție a lui Charlie Sheen, despre Onlyfans-ul fiicei lor: „Ar trebui să îmi fac!”

Am vorbit cu mulți cumpărători care au fost enervați de prețurile ridicate. Albumele cu preț ridicat înseamnă că fotografiile sau videoclipurile trebuie să fie de înaltă calitate și profesionale”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printul Harry Printesa Diana jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
klaus iohannis epa jpg
bbf2b16e da5b 49ac 926d 540b4e2693ad jpeg
foto4 caseta bulgaria jpg
lidl jpg
nauru istock jpg
soare furtuna solara foto shutterstock
padure pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net