Dana Budeanu, despre ce fac femeile la toaletă: „La noi nu există mizerie. Se transformă în petale de trandafiri”

Damian Drăghici a avut o invitată de seamă la podcastul său, pe Dana Budeanu. "Femeia ești tu!", un podcast real despre tot ce înseamnă femeia, alături de  Dana Budeanu, sau o adevărată lecție despre feminitate iar invitata lui Damian Drăghici a fost extrem de inspirată atunci când a vorbit despre această temă.

Căci dacă nici Dana Budeanu nu știe să exemplifice despre femei, atunci nu mai știe nimeni. Așadar, concluzia este că nu trebuie să fim bogate ca să fim frumoase!

"Bă, pe locul întâi, înainte de orice în viața asta, tu trebuie să fii frumoasă, nu trebuie să fii deșteaptă, nu trebuie să fii bogată! Tu trebuie să fii frumoasă! Bă, trebuie să arăți bine, mă! Tu doar atât trebuie să faci! Să te trezești și să fii frumoasă! Să stai dreaptă, să bagi sânii înainte, fundul înapoi, să zâmbești non-stop. Nicio femeie nu mai realizează astăzi că astea sunt niște atuuri care nu definesc o femeie ușoară. Asta înseamnă feminitatea!”, este de părere Dana Budeanu. De altfel, tot ea consideră că noi, femeile, suntem niște zâne și, de asemenea, niște îngeri!

„La noi nu există nicio mizerie”

"Suntem niște zâne! Nu mergem la toaletă și începem, efectiv, nenorocirea în baie. Noi nu facem, la noi totul se evaporă și se transformă în petale de trandafiri care plutesc, că suntem femei, ok? Noi nu facem, la noi nu există nicio mizerie. Noi suntem niște îngeri, niște superbe care lesinăm dacă, nu știu,  ne speriem de un fluturaș. Suntem și așa. Și în învelișul acesta minunat suntem cele mai puternice, într-adevăr, ființe de pe pământ!”, a mai spus Dana Budeanu cu extrem de multă convingere.

În urma apariției la podcastul lui Damian Drăghici, una dintre fanele înfocate ale Danei Budeanu i-a lăsat acest mesaj: „Vreau să învăț ca pe „Tatăl nostru” tot ce ai spus despre femei la întâlnirea cu Damian Drăghici, „Femeia ești tu”. Te iubim”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net