Damian Drăghici, adevărul despre cele 7 zile de post negru. Câte kilograme a reușit să slăbească

Damian Drăghici (53 de ani), unul dintre cei mai iubiți artiști din România, a decis ca în postul Crăciunului, timp de o săptămână, să țină post negru. Așa că…ajuns la final, cântărețul le-a mărturisit tuturor că în cele șapte zile în care a băut doar apă a slăbit nu mai mult, nici mai puțin de cinci kilograme și jumătate.

Pentru că are o relație apropiată cu comunitatea sa de pe Instagram, acesta le-a povestit tuturor marele rezultat în ceea ce privește greutatea actuală.

„Sunt foarte bine după cum vedeți, am slăbit puțin...vreo cinci kilograme și jumătate dar corpul este deja obișnuit, mă simt foarte bine, am energie foarte multă. Mai am astăzi (duminică – n.r) iar mâine dimineață (luni – n.r) voi bea jumătate de kilogram de suc de portocale și jumătate de suc de grafeuit. Cam asta ar fi”, le-a mărturisit Damian Drăghici internauților pe contul său de socializare.

Greutățile apărute

Artistul a fost sincer cu fanii săi și le-a mărturisit că în ziua a șasea de post negru s-a simțit foarte slăbit:

„A șasea zi de post negru...doar cu apă! M-am trezit dimineața la 07:30 pentru că am avut o grămadă de lucruri de făcut. Undeva pe la ora 13.00 am avut o cădere de energie, dar cumva am stat, m-am odihinit puțin și mi-am revenit. Deci, în continuare beau apă, am luat și puțină sare celtică cu apă pentru sărurile de care are nevoie corpul. În rest sunt foarte bine”.

Reacții neîntârziate

În urma filmulețelor postate pe contul său de Instagram, internauții nu au ezitat să comenteze decizia lui Damian Drăghici de a ține post negru timp de șapte zile.

„Te admir și te respect mult. Vă admir ca și familie cu tot ce faceți!”, „Felicitări! Doamne ajută și multă sănătate!”, „Felicitări! Ați reușit chiar și în această experiență. Vă mulțumim că ați împărtășit-o cu noi. Voi încerca și eu să țin măcar o zi, două”, sunt doar câteva dintre mesajele primite din partea fanilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net