Damian Drăghici ține post negru doar cu apă! Azi este în a 5-a zi! „Am puține dureri de cap”

Damian Drăghici (53 de ani) a început să țină din nou post negru și azi se află deja la a 5-a zi. Artistul a decis să își țină la curent urmăritorii despre cum decurg zilele în care a decis să bea doar apă și să nu mănânce deloc.

„Am puține dureri de cap”

Nu am băut nimic decât apă. Am puține dureri de cap pentru că nu am început încă hidrocolonoterapia (n.r.: procedura terapeutică care implică curățarea colonului cu apă sau alte lichide. Aceasta se numără printre metodele la modă de detoxifiere a colonului). Odată ce ies toxinele din corp nu mai ai dureri de cap, deci ăsta ar fi următorul lucru. Sunt momente când îmi scade energia dar am învățat să pot să respir și să le gestionez de așa natură încât să pot să fac față. Asta durează maxim undeva între 5 și 10 minute când îmi scade energia, altfel nu mă simt deloc slăbit, deja am 38 de ore, sunt foarte bine. Vă updatez cum mă simt și în următoarele zile...”, a povestit Damian Drăghici pe pagina sa de Instagram, în cea de-a doua zi de post negru. Artistul este ambițios și își dorește să ducă ceea ce și-a propus până la capăt, deși sunt unele comentarii lăsate de oamenii care îl urmăresc care îi spun că postul negru  înseamnă fără mâncare și fără apă.

„4 zile de când nu am mâncat”

Damian Drăghici și-a continuat și ieri jurnalul de post negru doar cu apă și a mărturisit că se simte la fel de bine, ba chiar a și slăbit puțin. În a patra zi de post, câte a consemnat artistul până acum, vedeta a mărturisit că aceasta a fost cea mai grea pentru el.

Ziua 4 de post doar cu apă. Unii îl numesc post negru, alții îl numesc doar cu apă. Deci 4 zile de când nu am mâncat. Astăzi este a patra zi, joi seară, și pot să spun că a fost cea mai grea zi pentru mine. De obicei era ziua trei. M-am simțit foarte low, așa, foarte jos, n-am avut energie foarte multă. Din punct de vedere slăbit, cred că am început de la 89-90 și azi dimineață eram la 87 kg. Ca stare am fost foarte moale, dar am a avut și o zi aglomerată, am făcut o grămadă de lucruri. Cred că dacă aș fi stat toată ziua în pat era ok dar am avut mult de muncit, am filmat și un podcast, am avut și am repetiții, deci a fost toată ziua încărcată, am muncit de la 7 dimineața. În fiecare dintre zilele astea am avut zile în care am muncit și câte 16 ore. O să vă țin la curent”, a mai spus Damian Drăghici care și-a creat deja un obicei din a ține post negru  câte șapte zile în fiecare lună pentru a-și purifica organismul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net