Gina Pistol, dezvăluiri din cea mai grea perioadă din viața ei! „Am fost un copil sărac...”

Invitată în cadrul podcastului lui Damian Drăghici (53 de ani), Gina Pistol  (42 de ani) a povestit despre cea mai grea perioadă din viața ei și cum a simțit că nu mai poate, dar și despre faptul că a fost un copil sărac.

Pentru că a muncit mult și a mărturisit că nu a fost ajutată de nimeni, soția lui Smiley a reușit să își depășească condiția. Acum este tare mândră de familia ei și de realizările sale.

Am fost un copil sărac. Au fost perioade când nu aveam un leu în buzunar și nu au fost grei anii ăia!”, i-a povestit Gina Pistol lui Damian Drăghici. De asemenea, vedeta a mărturisit că anul trecut a fost cel mai greu și încercat an al ei pentru că s-a luptat cu depresia, iar sindromul de burnout a pus stăpânire pe ea.

„Anul trecut a fost cel mai greu an din viața mea, pe care eu l-am avut în viața mea, pentru că m-am luptat, așa, cu depresia de după. Oameni buni, există! Nu e că îmi imaginam eu, o simțeam în fiecare celulă din corpul meu.

Pe lângă asta, am avut și două episoade de Covid în același an, care și ăla a dat cu mine de  pereți și pe lângă asta am avut și un burnout. Eu pe lângă timpul ăsta, mamă fiind, mai aveam și filmări, mai aveam și campanii, mă mai ocupam și de casă”, a spus Gina Pistol, mărturisind că pur și simplu a avut un moment în care a trebuit să muncească mult și să tragă de ea pentru a face față programului său încărcat.

„Acum, având copilul, nu mai îmi permit momentele alea să stau să mă opresc puțin,  îmi trag sufletul. Și am tras și am tras de mine până când n-am mai putut! Am simțit ce înseamnă cu adevărat a-ți  trage sufletul. Pentru că eu nu îmi mai aparțineam. Sufletul meu nu mai era în mine!”, i-a mărturisit Gina Pistol lui Damian Drăghici. Totodată, soția lui Smiley își dorește să aibă un anumit confort financiar și să poată să își permită orice își dorește.

„Am muncit toată viața. Pe mine nu m-a ajutat nimeni, niciodată! N-am știut, nu știu să cer și sunt pe "mood": "Bă, muncesc!”. Nu vrea să mai am grijă zilei de mâine. Vreau să am relaxarea asta, că dacă intru într-un magazin, îmi place paharul ăsta,  eu vreau să mi-l cumpăr, nu să mă uit, "n-am bani acuma...". Am avut mulți ani de asta, nu mai vreau”, s-a confesat Pistol.

Gina Pistol: „Ne simțim foarte bine când suntem împreună toți trei”

Gina Pistol își adoră familia! Micuța ei și a lui Smiley, Josephine, are 2 ani și merge deja la creșă iar părinții ei se bucură din plin de această perioadă.

„Josephine este la creșă, este din ce în ce mai simpatică și se conturează așa, ca om. A început să  glumească, reacționează la glumele noastre ceea ce mi se pare foarte tare. Și ne amuzăm foarte mult și ne simțim foarte bine când  stăm toți trei împreună, avem așa o chestie a noastră. Și asta vorbeam cu Andrei, cât de norocoși suntem că facem ceea ce facem și că avem timp să creștem un suflet, să facem noi tot ce putem face să-l creștem frumos. (...) Fac tot posibilul să cresc copilul cât mai sănătos din toate punctele de vedere”, spune mămica Gina Pistol.

Ce relație are Gina Pistol cu părinții ei

Chiar dacă ea este o mamă extraordinară, la rândul său, Gina Pistol nu are în momentul de față o relație prea strălucită cu părinții ei.

Relația mea cu părinții mei nu este cea mai frumoasă relație pentru că tata s-a despărțit de mama când eu aveam  6-7 ani. El și-a refăcut viața, are o altă familie, iar cu mama, o iubesc, chiar o iubesc, doar că nu avem o relație de prietenie, pentru că undeva, la un moment dat, s-a rupt legătura noastră emoțională...”, i-a mai povestit Gina Pistol lui Damian Drăghici. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net