De ce nu se uită Gina Pistol la „Chefi la Cuțite” și „America Express”: „Au loc în sufletul meu și îmi lipsesc”

La începutul acestui an, Gina Pistol (42 de ani), una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune, a luat decizia de a se retrage, veste care i-a întristat pe telespectatori. După o colaborare de 7 ani cu postul TV Antena 1, timp în care a fost prezentatoarea emisiunilor de succes „Chefi la cuțite” și „Asia Express”, soția lui Smiley a mărturisit în podcast-ul lui Damian Drăghici că nu mai urmărește la TV nici unul din show-uri.

De ce nu se uită Gina Pistol la „Chefi la Cuțite” și „America Express” / Foto: Arhiva Click!
De ce nu se uită Gina Pistol la „Chefi la Cuțite” și „America Express” / Foto: Arhiva Click!

Invitată în podcast-ul lui Damian Drăghici, Gina Pistol a mărturisit că îi este dor de echipele din spatele celor două emisiuni de la Antena 1, „Chefi la cuțite” și America Express”. Îndrăgita prezentatoare a luat decizia, deși avea numeroși fani, de a se retrage și nu este pregătită să revină pe micile ecrane. Cu toate acestea, nici nu are puterea de a urmări show-urile care acum sunt prezentate de Irina Fodor.

„Mie îmi e dor de echipă, îmi lipsește. Îmi lipsește și Asia Express. Acele două proiecte sunt proiecte în care am investit foarte mult emoțional. Că eu atunci când mă bag într-un proiect de nivelul ăsta, eu nu mă bag ca să-l văd ca pe un business, din păcate. Mă bag pentru că eu cred în el și vreau să fac tot ce stă în puterea mea să iasă bine. Și sunt două proiecte care au loc în sufletul meu și îmi lipsesc. Dar eu am nevoie un pic de mine să mă adun și copilul are nevoie de mine să fiu cum trebuie (...)

Gina Pistol: „Nu pot, mă doare, mă răscolește”

Nu, că mă doare. Nu pot să mă uit. Și asta (n.r. o emoționează) și știi când crești ceva, nu un copil, când crești o plantă, o uzi tu și pui îngrășământ și îi cureți fiecare frunză și îi dai energie, e a ta, și pe urmă să o vezi așa… închizi ochii și treci pe lângă și te doare. Și mă doare, că îmi lipsesc”, a spus soția lui Smiley, în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Deși nu se mai uită pe micile ecrane, la „Chefi la cuțite” și la „America Express”, ea urmărește postările pe paginile oficiale de socializare ale emisiunilor. „Mă mai uit din când în când ce postează pe paginile de Instagram (n.red. – ale emisiunilor pe care le-a moderat), dar nu pot, mă doare, mă răscolește”, a mai adăugat îndrăgita prezentatoare.

De asemenea, Gina a mărturisit că dintre cele două emisiunii, i-a plăcut să prezinte mai mult „America Express”, și asta pentru că putea să călătorească: „Pe sufletul meu era Asia Express. Eu sunt un semn mutabil ca și horoscop, sunt un om căruia îi place să descopere locuri. Pe mine dacă mă închizi într-un birou, m-ai omorât. Nu pot. Eu trebuie să fiu liberă, trebuie să cunosc oameni, să văd locuri, să simt energia loculurilor, să mă bucur vizual cu tot felul de peisaje. Eu omul ăsta sunt”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net