Ce a mâncat Dana Budeanu, de Crăciun, în loc de sarmale. A avut un meniu de lux pe masă

Creatoarea de modă Dana Budeanu a postat, de Crăciun, câteva imagini din casa ei, decorată în spiritul Sărbătorilor și cu bucate „tradiționale” pe masă, respectiv tort și icre negre.

Ce a mâncat Dana Budeanu de Sărbători Foto: Click!
Ce a mâncat Dana Budeanu de Sărbători Foto: Click!

Dana Budeanu iubește Crăciunul 

Dana Budeanu a publicat pe rețelele sociale câteva poze superbe cu decorul de Sărbătoare din casa ei, dar și cu meniul ei preferat: icrele negre. Dana Budeanu a declarat de multe ori că iubește Crăciun și că este sărbătoarea ei preferată, iar acest lucru s-a văzut și prin atenția acordată felului în care și-a împodobit casa. În schimb, designerul nu este un fan al sarmalelor, caltaboșului sau slăninei cu ceapă. 

Postare făcută de Dana Budeanu Foto: captură Instagram
Postare făcută de Dana Budeanu Foto: captură Instagram
Postarea Danei Budeanu Foto: captură Instagram
Postarea Danei Budeanu Foto: captură Instagram

Ce declara Dana Budeanu despre Sărbători 

„Sărbătorile sunt un regal pentru că se intră în această demență care este orchestrată de amețite, ele, o forță foarte mare. Deci, luna sărbătorilor este cel mai mare coșmar pentru 90 la sută dintre bărbați", spunea, în trecut, Dana Budeanu

„De ce credeți că-s fericiți? Bărbații care în toate zilele premergătoare și după Crăciun cară mâncare. Ei după 22 încep căratul sarsanalelor. Cară de la țară la București, cară de la soacre, cară de la celelalte soacre, cară de la mame, ei trebuie să aducă", adăuga Dana Budeanu. 

„Adică de Crăciun fii mai bun şi ele sunt din ce în ce mai rele! Spune-mi și mie de Crăciun, care e liniștea omului? Bă, care-i liniștea bărbatului de Crăciun. Vreau să știu și eu ce face el de Crăciun?", spunea creatoarea de modă. 

Dana Budeanu le-a dat peste nas bărbaților 

Recent, Dana Budeanu le-a dat peste nas bărbaţilor care cumpără cadouri de Crăciun. Dana Budeanu este de părere că nicio femeie nu vrea ceva simbolic de sărbători, așa că le recomandă masculilor să le dea acestora cardul pentru a-și cumpăra singure ce doresc. 

„Să terminăm cu prostiile, da? Nicio femeie nu vrea ceva simbolic. Nimeni, nici măcar o ameţită! Toate vor ceva ca lumea. De ce? Pentru că primul lucru pe care îl fac de Crăciun e să le sune pe celelalte? TU ce-ai primit? Tu ce-ai făcut? Imediat! Ele se compară între ele pe loc. Nu există să te ierte vreodată vreuna căreia i-au dus tu ceva mărunt, un ursuleţ de plus sau ceva. Mai bine nu cumpără nimic! Fă un efort, nebunule! Ia şi cauta, fă rate, plăteşti 3-4 ani! Nu există altfel", declara Dana Budeanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net