Dana Budeanu îi desființează pe bărbații care se laudă că sunt dotați: „Un oligofren...”

Dana Budeanu (44 de ani), una dintre cele mai cunoscute și mai vocale vedete de la noi este des în atenția oamenilor prin prisma părerilor și convingerilor stricte pentru mulți, de la care nu se abate. Devenită virală în urmă cu ani de zile, odată cu apariția rubricii „Amețitele și Mafioții”, designerul a avut ceva de spus și la adresa bărbaților care se laudă că sunt dotați!

Dana Budeanu îi desființează pe bărbații care se laudă că sunt dotați
Dana Budeanu îi desființează pe bărbații care se laudă că sunt dotați

Dana Budeanu îi desființează pe bărbații care se laudă că sunt dotați

Dana Budeanu este cunoscută pentru opiniile sale care au derajat mulți fani și pentru implicarea sa în diverse dezbateri publice, în special în domeniul modei și al vieții sociale. Dana Budeanu și-a început cariera în industria modei și a devenit cunoscută pentru critica sa sinceră și directă la adresa stilului vestimentar al unor personalități publice sau a trendurilor din modă. Ea și-a construit o prezență puternică în mediul online, inclusiv prin intermediul rețelelor de socializare, unde și-a exprimat opinia pe diverse subiecte. Cel mai des și-a exprimat părerea în cadrul emisiunii sale „Amețitele și Mafioții”, acolo unde a atins subiecte sensibile care au revoltat mulți oameni de-a lungul timpului.

Vedeta i-a desființat și pe bărbații care se laudă că sunt dotați și că pot satisface o femeie ore în șir:

Știi ce am făcut mă azi-noapte? Cinci ore am făcut-o! Nu, pur și simplu, nu știi să faci sex de ai făcut 5 ore. Nu există asta. Ce înseamnă 5 ore? Ești animal? Te-au dus la împerecheat, te-au dus la montă? Ce să faci 5 ore? Doar ești un oligofren.”, a spus Dana Budeanu în mediul online.

Creatoarea de modă a fost căsătorită în trecut cu jurnalistul Radu Budeanu, de care a divorțat în 2015 și despre care nu a vorbit foarte mult de atunci. Totuși, cei doi au rămas în relații bune datorită celor două fiice pe care le au împreună. Recent, mai multe surse au susținut că Dana Budeanu ar avea o relație de iubire cu Andrei Hrebenciuc, președinte al Consiliului de Administrație al unui producător de medicamente și lector universitar la ASE. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net