Ce părere are Dana Budeanu despre psihologi: „Niște escroci”

Dana Budeanu este de părere că părinții din ziua de astăzi fac tot mai des vizite la psiholog. Lucru pe care nu îl vede neapărat cu ochi buni. Iată ce declară aceasta: 99% dintre români sunt niște escroci".

Dana Budeanu își dă cu părerea despre psihologi Foto: Instagram
Dana Budeanu își dă cu părerea despre psihologi Foto: Instagram

Dana Budeanu: „Sunt niște escroci"

Dana Budeanu consideră mersul la psiholog ca fiind “la modă”, dat fiind faptul că se întâmplă din ce în ce mai des. Este la modă să meargă astea la psiholog. Anul trecut cred că erau... cred că n-am cunoscut un părinte al cărui copil n-a fost la psiholog. Vă dați seama ce demență? Păi ce băi noi mergeam la psiholog?", spunea aceasta. 

„Te duci la psiholog ca să îți spună că trebuie să îți găsești copilul interior pe care l-ai pierdut când mama ta ți-a arătat nu știu ce ... nu! Astea sunt niște aberații. Voi nu vedeți că acel copil interior este căutat la fiecare câțiva ani. Păi cum naiba niciunul nu găsește copilul interior într-o ședință. 99% dintre psihologi sunt niște escroci", adaugă Dana Budeanu.

Dana Budeanu, o apariție publică controversată

Dana Budeanu este una dintre cele mai puternice voci ale României. Considerată una dintre cele mai controversate apariții publice, vedeta devine extrem de discretă atunci când vine vorba de viața ei personală, motiv pentru care foarte puțini sunt cei care îi știu numele de familie.

 Înainte de a-și uni destinul cu tatăl fetițelor ei, pe vremea când erau foarte tineri, Dana Budeanu purta numele de Dana Guțilă. Vedeta a mărturisit că nu și-a schimbat numele în urma divorțului deoarece acum gemenele se află în grija ei și îi este mult mai ușor să se ocupe de anumite documente atât timp cât, atât ea, cât și fetițele sale se numesc Budeanu.

Despre Dana Budeanu

Creatoarea de modă a fost căsătorită în trecut cu jurnalistul Radu Budeanu, de care a divorțat în 2015 și despre care nu a vorbit foarte mult de atunci. Totuși, cei doi au rămas în relații bune datorită celor două fiice pe care le au împreună. Recent, mai multe surse au susținut că Dana Budeanu ar avea o relație de iubire cu Andrei Hrebenciuc, președinte al Consiliului de Administrație al unui producător de medicamente și lector universitar la ASE. 

„Nu candidez! Deci nu mă mărit”, ”Numa ’ amețitele se mărită! Femeile adevărate candidează la prezidențiale”, ”Numa’ amețitele se mărită! Femeile adevărate fac verdict”, a transmis Dana Budeanu, în mediul online.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net