Cine este tatăl Danei Budeanu. Adrian Guțilă a fost acuzat de un raport ONU că a dat șpagă în Irak pentru petrol

Deși foarte mulți români o cunosc pe creatoarea de modă Dana Budeanu, mai ales pentru vlogurile sale din ultimii ani, puțini știu cine sunt părinții acesteia. Adrian Guțilă, tatăl acesteia, a fost acuzat de un raport ONU că a dat șpagă în Irak pentru petrol. De asemenea, Lucreția Guțilă, mama Danei, este de profesie arhitect și rare sunt fotografiile cu ea, sub lumina reflectoarelor.

Detalii despre părinții Danei Budeanu Foto: Instagram
Detalii despre părinții Danei Budeanu Foto: Instagram

Cine este tatăl Danei Budeanu

Dana Budeanu se prezintă cu numele fostului soț, Radu Budeanu, chiar dacă sunt divorțați de câțiva ani buni, înainte de nuntă, celebra creatoare de modă fiind Dana Guțilă. Tatăl Adrian Guțilă a fost asociat într-o firmă, în care numele său apare într-un raport de dare de mită. În același raport apar mai multe companii de energie la nivel global, scrie b1tv.ro.

Pe lista companiilor care au făcut afaceri cu Irak-ul la vremea respectivă, se numără mai multe companii mari din România, precum Rompetrol, Bulf Oil și Hash Ro Shipping Oil SRL, care au achiziționat țiței irakian. Pe aceeași lista sunt trecute, potrivit sursei citate și companiile care au livrat echipamente și au prestat servicii în domeniul petrolier, dintre acestea făcând parte Upetrom 1 Mai Ploiești, UPET Târgoviște, PCC Sterom Câmpina, Romtek Special Industries, Petrotub Român, Black Sea Technochim, Electronum, General Turbo, Sancamex.

Cine este Lucreția Guțilă, mama Danei Budeanu

Lucreția Guțilă este de profesie arhitect și rare sunt fotografiile cu ea, sub lumina reflectoarelor. Dincolo de aparentele neînțelegeri care ar exista între Dana Budeanu și mama ei, vedeta a postat, la un moment dat, pe rețeaua de socializare, două fotografii cu cea care i-a dat naștere.

Mama mea când avea doar 5 ani… și azi îmi doresc doar să reușesc să fiu ca ea în fiecare zi…mama mea este un înger pe pământ…tot ceea ce mi-a povestit și tot ceea ce m-a învățat, puteți citi de astăzi exclusiv pe Verdict App Dana Budeanu”, scrisese Dana Budeanu pe Instagram, în urmă cu ceva timp.

Drama trăită de Dana Budeanu

În urmă cu ceva timp, Dana Budeanu a postat un text emoționant și cu un puternic impact emoțional pentru persoanele care rezonează cu ea în sentimente, în care a vorbit despre familia ei. Designerul a evidențiat faptul că familia sa a fost extrem de discriminată în vremea comunismului.

„Provin dintr-o familie ai cărei părinți au fost discriminați EXTREM, pentru ca aveau «dosar prost»… am crescut superb, în iubire infinită și necondiționată, cu o mamă și un tată plini de povești de viață fantastice și tăceri la fel… m-au crescut niște părinți care au tăcut cândva, ca astăzi eu să pot vorbi cât vreau… m-au crescut niște oameni superbi, unici prin cât amar au dus în spate și-n suflet, fără să ne arate nouă, copiilor, nimic… și așa am făcut și eu cu fetițele mele, carora nu m-am plâns o dată şi cărora le am spus că totul este numai fericire şi iubire şi univers infinit… că aşa mi-au spus mie bunu şi buni, care-s pentru mine şi pentru ele nişte SFINŢI…

Am crescut cu poveşti superbe despre evrei, despre români, despre unguri, despre ţigani, despre ţărani, despre comunişti, despre liberali, despre securişti, despre miliţieni, despre bătrâni în egală măsură şi mereu intercalate şi cumva continuându-se una pe alta… am crescut într-un echilibru despre viaţa, despre lume, despre oameni… am crescut atât de frumos, încât nimeni nu-mi poate fura sufletul vreodată…”, scrisese Dana Budeanu pe contul ei de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sosoaca gif
image
image
image
image
image
image
Chris Martin jpeg
anca molnar colaj instagram jpg
banner theo rose png
Banner Mihai Traistariu
Coldplay FOTO Profimedia jpg
jador oana ciocan colaj facebook jpg
banner Gina Pistol
banner Paula Iorga
image
actualitate.net
image
actualitate.net