Dana Budeanu, fotografie rară cu mama ei. Imaginea i-a emoționat pe toți

Dana Budeanu și-a conturat o imagine destul de dură și asumată în ultimii ani, încă din momentul în care a devenit virală cu pamfletele „Amețitele și Mafioții”. În ciuda faptului că mereu are păreri argumentate și taie în carne vie când vede o nedreptate, a ales dintotdeauna să își țină viața personală cât mai ferită. Există totuși momente în care designerul alege să împărtășească cu fanii ei amintiri prețioase pentru ea. 

Dana Budeanu / foto: Social media
Dana Budeanu / foto: Social media

Despre Dana Budeanu știm că este deja una dintre cele mai puternice voci feminine de la noi din țară. Este, la rândul ei, mama a două fetițe gemene, rezultate din fostul mariaj cu Radu Budeanu. A împărtășit de-a lungul timpului câteva informații și despre familia ei, care a fost nevoită să îndure discriminarea dusă la extrem. 

Cum arăta mama Danei Budeanu în copilărie 

Pe contul de Instagram al vedetei apare o fotografie veche, cu o copilă micuță, la școală, îmbrăcată în uniformă. Nu, nu este ea, ci femeia care i-a dat viață. Dana Budeanu și-a dorit să publice fotografia pentru a le aminti unora cum era școală acum zeci de ani, când elevii respectau normele și purtau uniformă. 

Mama Danei Budeanu / foto: Instagram
Mama Danei Budeanu / foto: Instagram

Trecutul dureros al părinților Danei Budeanu 

Cu toate că nu împărtășește foarte multe informații din trecutul ei sau al oamenilor care au adus-o pe lume, a existat un moment în viața ei în care a simțit dorința să împărtășească un detaliu dureros. 

În trecut, părinții Danei Budeanu au fost victimele discriminării. În ciuda întâmplărilor dure la care au fost martori, aceștia au știut să o crească pe vedetă cu multă iubire și povești fantastice. 

„Provin dintr-o familie ai cărei părinți au fost discriminați EXTREM, pentru ca aveau «dosar prost»… am crescut superb, în iubire infinită și necondiționată, cu o mamă și un tată plini de povești de viață fantastice și tăceri la fel… m-au crescut niște părinți care au tăcut cândva, ca astăzi eu să pot vorbi cât vreau… m-au crescut niște oameni superbi, unici prin cât amar au dus în spate și-n suflet, fără să ne arate nouă, copiilor, nimic… și așa am făcut și eu cu fetițele mele, carora nu m-am plâns o dată şi cărora le am spus că totul este numai fericire şi iubire şi univers infinit… că aşa mi-au spus mie bunu şi buni, care-s pentru mine şi pentru ele nişte SFINŢI…

Am crescut cu poveşti superbe despre evrei, despre români, despre unguri, despre ţigani, despre ţărani, despre comunişti, despre liberali, despre securişti, despre miliţieni, despre bătrâni în egală măsură şi mereu intercalate şi cumva continuându-se una pe alta… am crescut într-un echilibru despre viaţa, despre lume, despre oameni… am crescut atât de frumos, încât nimeni nu-mi poate fura sufletul vreodată…”, a scris Dana Budeanu pe contul ei de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net