Câți copii are, de fapt, Dana Budeanu? „Am renăscut odată cu ...”

Dana Budeanu (44 de ani) este considerată una dintre cele mai vocale femei din România. În ciuda acestui fapt și că este persoană publică, există foarte puține aspecte din viața ei personală care sunt cunoscute, motiv pentru care nu sunt mulți cei care știu câți copii are, de fapt, creatoarea de modă.

Câți copii are, de fapt, Dana Budeanu? / Foto: Arhiva Click!
Câți copii are, de fapt, Dana Budeanu? / Foto: Arhiva Click!

Considerată una dintre cele mai controversate apariții publice, Dana Budeanu, în vârstă de 44 de ani, în ciuda faptului că este una dintre cele mai puternice voci ale României, devine extrem de discretă atunci când vine vorba de viața ei personală, mai ales dacă este vorba de familie sau copii. Poate și de aceea foarte puțini sunt cei care știu că celebrul designer are două fetițe.

Dana Budeanu: „Mă uit la ele de când le-am adus pe lume”

„Am renăscut odată cu două inimioare ce s-au grăbit să mă țină în brațe și să îmi arate ce înseamnă să fii Dumnezeu. Dumnezeu suntem doar pentru copiii noștri, vă spuneam cândva… și n-avem voie să îi dezamăgim nicio secundă. Copiii noștri cred că putem tot, stim tot, vedem tot și se urcă încet, cu piciorușele și mânuțele lor mici, pe ceea ce le-a fost dat a le fi părinți.

Doar cei ce avem copii suntem datori lor pentru totdeauna, datori să-i facem fericiți cu orice preț. Alte datorii nu avem în viața asta față de nimeni și nimic.

Mă uit la ele de când le-am adus pe lume și-n noaptea aceasta, ca-n toate cele mii, și știu că nu le-am dezamăgit și că tot ceea ce au visat despre lume, le-am arătat că există”, scria, la un moment dat, Dana Budeanu, pe pagina ei personală de Instagram.

Stilista se consideră o mamă bună şi spune că a ales să divorţeze pentru a se salva pe ea însăşi pentru binele copiilor. De asemenea, publică foarte rar fotografii cu familia sa, fiind o persoană discretă mai ales atunci când vine vorba de fetițele ei, probabil, de aceea, în majoritatea, micuțele sunt cu spatele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net