Ce diferență mare de vârstă este între Dana Budeanu și iubitul ei. Fiul lui Viorel Hrebenciuc e mai tânăr decât vedeta

Ultima actualizare:

Dana Budeanu s-ar iubi cu un bărbat mult mai tânăr! Este foarte activă în viața publică, are mereu o opinie despre cele mai actuale probleme din societate și nu ezită să facă glume acide „amețite și mafioți”. Cu toate acestea, când vine vorba despre viața privată, Dana Budeanu păstrează discreția și nu dezvăluie prea multe. După cum știm, de câțiva timp s-a vehiculat că s-ar iubi cu Andrei Hrebenciuc, dar până acum vedeta nu a vorbit despre cel cu care ar fi trebuit să se mărite, așa cum se zvonea în presă.

Ce diferență de vârstă este între Dana Budeanu și iubitul ei
Ce diferență de vârstă este între Dana Budeanu și iubitul ei

Ce diferență de vârstă este între Dana Budeanu și iubitul ei

De ceva vreme între Dana Budeanu și Andrei Hrebenciuc ar exista o idilă pe care însă cei doi o țin ascusă, departe de ochii curioșilor. Anul trecut în presă au apărut informații potrivit cărora cei doi s-ar fi pregătit de nuntă, după ce Dana a postat o poză pe rețelele de socializare cu un inel superb pe deget! Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc pe Coasta de Azur în prezența apropiaților. Totuși, vedeta a dezmințit la scurt timp informațiile, transmițând un mesaj tranșant pe rețelele de socializare.

Nu candidez! Deci nu mă mărit”, ”Numa’ amețitele se mărită! Femeile adevărate candidează la prezidențiale”, ”Numa’ amețitele se mărită! Femeile adevărate fac verdict”, a transmis Dana Budeanu pe rețelele de socializare.

Despre relația dintre ea și Andrei Hrebenciuc nu se cunosc prea multe detalii, ce se știe însă sigur este faptul că bărbatul este mult mai tânăr decât influencerița! Fiul politicianului Viorel Hrebenciuc are 39 de ani, în timp ce Dana are 44 de ani, așadar o diferență de 5 ani între cei doi!

Cine este Andrei Hrebenciuc

Andrei Hrebenciuc este președinte al Consiliului de Administrație al unui mare producător de medicamente și, în același timp, lector universitar la ASE. Acesta a absolvit Academia de Studii Economice din București în 2007 și a obținut ulterior un doctorat în Economie în aceeași instituție. 

Andrei Hrebenciuc a intrat în atenția publică în 2007, când a început o relație cu Elena Băsescu, fiica rivalului politic al tatălui său, Traian Băsescu. Cu toate că au fost un cuplu notoriu, relația lor a durat doar un an. După aceasta, Andrei s-a implicat într-o altă relație, cu o tânără dintr-o familie influentă. Vorbim mai exact despre Irina Noapteș, fiica lui Alexandru Noapteș, fost director general al CFR Călători. Relația lor a început pe când Irina începea facultatea, cei doi s-au căsătorit în 2014, dar după 6 ani au divorțat. Aceasta este în prezent actriță al Teatrului Elisabeta din București.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net