Dana Budeanu dă de pământ cu cei care fură mireasa la nuntă: „Bă, băiatule! Îți dă o sticlă de whiskey pe ea. Numai idioțenia asta”

Dana Budeanu, una dintre cele mai critice voci din România, dă de pământ nu doar cu vedetele și politicienii care nu-și fac treaba, ci și cu miresele care se supun unor tradiții care datează din bătrâni, dar pe care designerul le consideră deloc necesare, chiar inutile. 

image

La scurt timp după încheierea colaborării cu Pro TV, Dana Budeanu a decis că este momentul să creeze o rubrică specială - Amețitele și mafioții, în care să îi „scuture” pe cei și cele care urmează anumite norme sociale. Nu au scăpat nici miresele care se lasă furate. Ce  a spus despre ele, rămâne să descoperiți în cele ce urmează. 

Dana Budeanu: „Voi plecați la Arcul de Triumf să faceți poză cu mireasa?”

Nunțile românilor sunt adevărate petreceri la care majoritatea oamenilor aleg cu drag să participe. Pline de tradiții care mai de care mai frumoase, muzică de toate felurile și distracție până-n zori, nunțile sunt evenimentul cel mai important din viața îndrăgostiților. 

Totuși, într-unul dintre vlogurile sale, Dana Budeanu și-a exprimat tranșant părerea despre obiceiul furatului miresei, dar și pozele pe care cuplurile căsătorite obișnuiesc să le facă în fața Arcului de Triumf, pentru a-și colecționa amintiri frumoase. 

„Păi și asta cu furtul miresei. Bă, băiatule! Ce e asta? Da ia-o mă de tot, ia-o acasă la tine! Că ce, îți dă o sticlă de whiskey pe ea și niște bani. Câți bani, câți? 1 milion, sau cât? Cum adică: mă duc să o recuperez? Dar ce faci mă, n-o mai aduci? Ce e mă ..tâmpenia asta…idioțenia asta..cu dezlegații ăia..Ce căutați la Arcul de Triumf? Adică voi plecați la Arcul de Triumf să faceți poză cu mireasa? De ce?

Adică eu mă duc la Arcul de Triumf să fac poză îmbrăcată în mireasă ca amintire? Păi de ce nu mă duc la Dristor Kebab?”, este părerea pe care Dana Budeanu și-a exprimat-o în mediul online. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net