Fotografie rară cu Dana Budeanu și gemenele sale. Cât de mari au crescut fetele creatoarei de modă. E clar, are cu ce se mândri!

Nu este doar una dintre cele mai vocale femei din România, care își expune punctul de vedere fără ezitare, ci și o mamă atentă și devotată copilelor ei. Dana Budeanu (44 de ani) rar își expune gemenele în social media - Dana și Maria- însă și atunci când o face, are grijă să le protejeze, motiv pentru care le fotografiază de la spate. 

Dana Budeanu / foto: Social media
Dana Budeanu / foto: Social media

În ciuda faptului că este o persoană publică, și controversată în același timp, nu multe se știu despre viața ei personală. Știm însă despre ea că nu renunță la anumite principii pe care le are bine înrădăcinate și își protejează fetele așa cum poate și cum știe mai bine. 

Dana Budeanu, fotografie rară cu fetele ei 

Celebrul designer este mama a două fetițe, rodul iubirii din fosta căsnicie cu Radu Budeanu. Deși sunt despărțiți de ani de zile și au vieți separate, au păstrat dintotdeauna o relație civilizată de dragul copiilor. 

Recent, în secțiunea InstaStory, Dana Budeanu a postat o fotografie cu cele două fetițe, care stau în stânga și în dreapta ei, evident, fără a le arăta fața. 

Dana Budeanu și gemenele / foto: Captură InstaStory
Dana Budeanu și gemenele / foto: Captură InstaStory

Dana Budeanu: „Copiii noștri cred că putem tot”

Stilista a devenit cu totul și cu totul o altă femeie încă din momentul în care a devenit mamă. Pentru liniștea și fericirea fetițelor ei a luat decizia de a divorța, pentru a se salva pe ea însăși și a fi în pace cu propria persoană. 

În urmă cu ceva timp, mărturisea că Dana și Maria sunt tot ceea ce ea are mai de preț pe această lume și își dorește să nu le dezamăgească niciodată. 

„Am renăscut odată cu două inimioare ce s-au grăbit să mă țină în brațe și să îmi arate ce înseamnă să fii Dumnezeu. Dumnezeu suntem doar pentru copiii noștri, vă spuneam cândva… și n-avem voie să îi dezamăgim nicio secundă. Copiii noștri cred că putem tot, stim tot, vedem tot și se urcă încet, cu piciorușele și mânuțele lor mici, pe ceea ce le-a fost dat a le fi părinți.

Doar cei ce avem copii suntem datori lor pentru totdeauna, datori să-i facem fericiți cu orice preț. Alte datorii nu avem în viața asta față de nimeni și nimic.

Mă uit la ele de când le-am adus pe lume și-n noaptea aceasta, ca-n toate cele mii, și știu că nu le-am dezamăgit și că tot ceea ce au visat despre lume, le-am arătat că există”, scria, la un moment dat, Dana Budeanu, pe pagina ei personală de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net