Ce studii are și cu ce se ocupa Dana Budeanu înainte de a deveni celebră. „La acea dată aveam deja 25 de ani”

Este unul dintre cei mai cunoscuți designeri din România, dar și una dintre cele mai vocale și „tăioase” vedete. Și în ciuda acestui fapt, majoritatea fanilor nu cunosc multe detalii despre Dana Budeanu (44 de ani). Cum ar fi, de exemplu, ce studii are creatoarea de modă și cu ce se ocupa înainte de a deveni celebră

Ce studii are Dana Budeanu și cu ce se ocupa înainte de a fi celebră / Foto: Instagram
Ce studii are Dana Budeanu și cu ce se ocupa înainte de a fi celebră / Foto: Instagram

Deși este cunoscută de toată lumea drept una dintre cele mai vocale vedete, nu se sfiește și spune lucrurilor pe nume de fiecare dată când are ocazia, mai ales în podcast-ul său „Verdict”, cu faimoasa rubrică de pe YouTube: „Amețitele și Mafioții”, și este și urmărită de numeroase persoane pe rețelele de socializare, Dana Budeanu, în vârstă de 44 de ani, este discretă cu viața ei privată. Așadar, nu mulți sunt cei care știu ce studii are designerul, cât și modul în care a devenit celebră.

Ce studii are și cum a devenit celebră Dana Budeanu

Pentru cei curioși, creatoarea de modă a devenit cunoscută datorită unei rubrici de critică vestimentară, însă mai apoi ea a devenit un Brand, care rezistă de ani de zile, iar în ceea ce privește studiile, ea a studiat în Marea Britanie, fiind absolventă de marketing-management la Royal Holloway of London, iar apoi a făcut un master în European Business la London School of Economics, cât și un doctorat în integrare europeană la University College London.

„Eu nu am fost niciodată soția patronului Ciao și Cancan. Eu m-am căsătorit la 22 de ani cu Radu Budeanu, băiatul de 21 de ani. Pe atunci nu exista nimic. În afară de o fată de 22 de ani, care la acea vreme studia la Londra și de un băiat de 21 de ani, care nu terminase încă facultatea, de asemenea.

Brandul Dana Budeanu are legătură într-adevăr cu o rubrica de critică vestimentară apărută în revista Ciao, inițiată de către mine, pentru prima dată în presă din România. S-au înființat începând cu anul 2004. La acea dată aveam deja 25 de ani, facultatea, masterul și doctoratul terminate la Londra și un business aflat la început și condus da, de soțul meu. Cam aceasta este istoria despre «nevasta lu'», în acest caz”, a scris Dana Budeanu pe danabudeanu.com.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net