Ce părere are Dana Budeanu despre cei care își înșeală partenerii: „A fi amantă este…”

Dana Budeanu (44 de ani), unul dintre cei mai cunoscuți designeri din România, este cunoscută pentru faptul că nu se sfiește și spune lucrurilor pe nume de fiecare dată când are ocazia, de cele mai multe ori prin verdictele sale, în special în podcast-ul său „Verdict”, cu faimoasa rubrică de pe YouTube: „Amețitele și Mafioții”. Pe lângă că a vorbit de subiecte precum bărbații geloși, cei și cele care obișnuiesc să permită altor persoane din exterior să intervină în viața lor de cuplu etc., Dana Budeanu a dat de pământ și cu persoanele care aleg să fie în rolul de amant/ă.

Ce părere are Dana Budeanu despre cei care își înșeală partenerii / Foto: Arhiva Click!
Ce părere are Dana Budeanu despre cei care își înșeală partenerii / Foto: Arhiva Click!

Designerul Dana Budeanu nu are nevoie de prea multe descrieri, este deja cunoscut faptul că spune mereu ce gândește. În ciuda faptului că majoritatea clipurilor sale video au fost de-a dreptul amuzante pentru fani, trebuie să recunoaștem că mulți i-au dat dreptate creatoarei de modă. Și chiar dacă în materialele ei apare o doză sănătoasă de ironie, Dana Budeanu dă de pământ cu persoanele care nu prea au ales un drum „corect” în viață, din punctul ei de vedere.

Printre videoclipurile în care a vorbit despre bărbații dependenți de mame, cei și cele care obișnuiesc să permită altor persoane din exterior să intervină în viața lor de cuplu, sau bărbații care își înșeală partenerele, designerul a vorbit și despre amante. Ce a spus despre aceastea?

Dana Budeanu: „Amantele au un job. Fă-ți jobul și ...”

„A fi amantă este o șmecherie, ține de ea! Ce dracu vă prostiți atât cu povestea de iubire, că e geloasă pe nevasta lu ală ... Păi ce treabă ai? De ce te-ai băgat? Pleacă. Nu există. Amantele au un job. Fă-ți jobul și reject lui. Știi? Pac, vineri vrea să vină. «Nu pot».

Îți dai seama, șoc și groază. «Eu plătesc tot, cum adică nu poți?». Înțelegi? «Nu pot pentru că sunt în depresie, m-am îndrăgostit de tine». Știi? Și o bagi pe asta, ești îndrăgostită, nu te mai regăsești. El trebuie ținut în spaime, numai spaime”, a spus Dana Budeanu.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net