Cât costă o rochie de la Dana Budeanu. Ce sumă trebuie să scoți din buzunar, dacă vrei să o cumperi

Dana Budeanu, unul dintre cei mai cunoscuți designeri din România pare să facă bani frumoși de pe urma creațiilor sale. Iubește moda și are grijă să producă rochii pentru toate gusturile doamnelor și domnișoarelor. Își apreciază munca și are grijă să îi fie răsplătită, astfel că își estimează produsele la prețuri destul de piperate. 

Dana Budeanu, unul dintre cei mai cunoscuți designeri / foto: Colaj Click!
Dana Budeanu, unul dintre cei mai cunoscuți designeri / foto: Colaj Click!

Pe lângă faptul că Dana Budeanu este una dintre cele mai vocale femei din showbiz-ul românesc, a devenit și mai faimoasă în urmă cu ani de zile cu rubrica „Amețitele și mafioții”, de pe YouTube. Este o persoană destul de discretă cu viața ei, astfel că puțini sunt cei care cunosc planurile ei profesionale. Știm, totuși, că pe site-ul ei, noile modele de rochii pentru toamnă au prețurile destul de măricele, căci nu sunt pentru toate buzunarele. 

Prețul unei rochii marca Dana Budeanu 

La un simplu click pe site-ul creatoarei de modă, observăm că rochiile puse la vânzare au prețuri care depășesc și 1.000 de lei. Modelele sunt simple multe dintre ele, însă rafinate și elegante, în stilu-i caracteristic. 

Observăm că anumite ținute de vară regăsite pe site pornesc și de la suma de 700 de lei, prețul crescând în funcție de model. 

Prețurile rochiilor Danei Budeanu / foto: store.danabudeanu.com
Prețurile rochiilor Danei Budeanu / foto: store.danabudeanu.com

Alimentul care o ajută pe vedetă să-și păstreze formele 

Dana Budeanu reușește cu ușurință să stârnească invidie în rândul doamnelor, prin felul în care arată. Are o siluetă trasă ca prin inel și știe cum să o pună în evidență, dar și să o mențină. Care este secretul ei, l-a dezvăluit în urmă cu mai mult timp: 

„Rodia de dimineață... aproape ca a luat locul salutului pe care-l primesc când mă întâlnesc cu persoane pe care le cunosc sau nu, care-mi spun sau mă întreabă despre aceasta.. da, o consum zilnic, în cursul săptămânii dimineața, pentru că nu am timp de nimic, mă trezesc la șase fără un sfert și am foarte multe de făcut până plec cu fetițele din casă. Am ales rodia pentru că îmi place foarte mult, nu am citit nimic înainte, eu nu sunt o persoană care mănâncă multe fructe și asta pentru că nu îmi plac aproape deloc.

Sunt o persoană însă, care mănâncă enorm de multă ciocolată, bea cola, energizante, mănâncă foarte rar carne pentru că nu-i place, însă nu pot trăi fără măcar doi burgeri pe luna sau pizza cu salam picant. Mănânc absolut orice, când am chef și cum am chef, însă aproape niciodată mâncare gătită sau cu sos, acelea nu-mi plac deloc.

Diminețile de weekend sau în vacanță încep cu tort de bezea și ciocolată, pentru că am timp să "trag" de el cât vreau, tort pe care-l consum și noaptea, pentru că la mine somnul durează în jur de patru ore și atunci mă comport ca și când e zi, având activități normale, citind în majoritatea nopților, scriind, gătind, uitându-mă la seriale”, a scris Dana Budeanu pe Instagram, la un moment dat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net