Mai dură ca niciodată! Ce părere are Dana Budeanu despre bărbații care sunt geloși: „Marș la mă-ta”

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dana Budeanu (44 de ani) spune lucrurilor pe nume de fiecare dată când are ocazia, de cele mai multe ori prin verdictele sale, în special în podcast-ul său „Verdict”. Ei bine, creatoarea de modă a vorbit și despre bărbații care sunt geloși. Ce a spus Dana Budeanu depsre aceștia?

Ce părere are Dana Budeanu despre bărbații care sunt geloși / Foto: Arhiva Click!
Ce părere are Dana Budeanu despre bărbații care sunt geloși / Foto: Arhiva Click!

Dana Budeanu nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind cunoscută de toată lumea, mai ales pentru faptul că nu se sfiește niciodată să spună ceea ce gândește. Și cum nu se abține să spună lucrurilor pe nume, ea a abordat și subiectul bărbaților geloși. Ce părere are designerul despre aceștia?

Dana Budeanu: „Trăim ca să îi bambardim pe ăștia, să îi terorizăm non-stop”

„Fătălăii, fătălăilor. Nu există gelozie. «E gelos, nu suportă, știi, să se uite cineva așa la mine». Ți-ai luat ce ai pe tine și ai ras-o. Nu există asta «e gelos». Nu, e un frustrat. Bărbații șmecheri nu sunt geloși. Păi pe ce să fie? Păi el e gelos pentru că el e de c***t, d-aia. Ce bărbat șmecher e gelos? «Nu suportă să se uite așa alții», ăăă, păi dacă el ar fi șmecher, nu ar avea nicio problemă cu alții, că ăia sunt mai fraieri, nu? Iar dacă nu, înseamnă că e un fătălău.

Voi nu gândiți, băi amețitelor? Marș la mă-ta. Ești gelos? Du-te la mă-ta, spune-i lu mă-ta că ești gelos și să te țină mă-ta acolo (...). Preferi să ai liniște în casă? Păi de ce? Păi ce trăim ca să stăm pe mute? Trăim ca să îi bambardim pe ăștia, să îi terorizăm non-stop, de dimineață până noaptea.

Păi cum adică, ce e aia nu am voie să mă îmbrac în rochie? Da nu, că și ele sunt «De ce îți pui cămașă azi?». Păi ar trebui să îmi pun non-stop, și când dorm (...) «Ți-ai schimbat parfumul?», observă ea. Da, o are pe una la birou. Știi pe cine? Pe una care se îmbracă fix cum îți zice el ție să nu. Pentru că toți bărbații sunt frustrați și penibili. Fix ceea ce îți spun ție să nu faci, ca să nu te ... nicăieri, că nici ei nu te ... vor ei de la aia pe care o ... Simplu. Atât de proaste sunteți, înțelegeți? Când el îți spune ție nu te mula, exact asta vrea. Și de ce? Pentru că el îți spune să nu faci fix lucrurile la care el, sau după care el se uită și pe care le vrea”, a spus Dana Budeanu în „Verdict”.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net