Dana Budeanu a umilit-o pe Teo Trandafir: „Se îmbracă pilaf”. Ce replica i-a dat prezentatoarea de televiziune

Ultima actualizare:

Cunoscută pentru stilul tranșant de a spune lucrurilor pe nume, Dana Budeanu a luat în vizor de-a lungul anilor aproape toate vedetele din România. A oferit verdicte care mai de care mai neașteptate, iar Teo Trandafir nu a scăpat nici ea de duritatea creatoarei de modă. 

Cum a jignit-o Dana Budeanu pe Teo Trandafir / foto: Colaj Click!
Cum a jignit-o Dana Budeanu pe Teo Trandafir / foto: Colaj Click!

Dana Budeanu a făcut o gafă destul de mare în momentul în care a decis să arunce asupra lui Teo Trandafir o descriere dură a stilului de îmbrăcăminte. Puțini sunt cei care îndrăznesc să o critice pe prezentatoare, iar de cei care o fac are chiar ea grijă să le ofere o lecție de neuitat, atunci când se ivește momentul potrivit. 

Ce a spus Dana Budeanu despre Teo Trandafir 

În trecut, în una din emisiunile sale de pe YouTube, vedeta spunea despre Teo Trandafir că „se îmbracă pilaf”, iar cea din urmă a comentat această ieșire a designerului în emisiunea de la Kanal D, „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Teo se îmbracă pilaf, dar nu contează, farmecul e una, kilogramele sunt alta”, a spus Dana Budeanu într-una din emisiunile sale pe care le avea pe Youtube.

Cum a răspuns Teo Trandafir / foto: Social media
Cum a răspuns Teo Trandafir / foto: Social media

„Dana Budeanu avea dreptate, spunea așa: când vine vorba despre dive, indiferent de ce spuneți voi, eu voi împărți ecranul în două: Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. Din punctul meu de vedere, Teo nu există. Nu te uiți la Teo ca să vezi în ce e îmbrăcată. Eu consider asta unul dintre cele mai importante complimente care mi s-au făcut vreodată, pentru că prețuiesc doar lucrurile cărora nu le pot da foc.

Trențele, indiferent cât de prețioase ar fi, cu un pic de benzină le rezolvi. Încearcă asta și cu bijuteriile: diamantele nu ard! Da, la bijuterii mă pricep și am avut o mare problemă cu asta, dar e posibil ca în câțiva ani, când se va calma și criza, să-mi reiau colecțiile”, a mai spus Teo Trandafir. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net