Trucurile la care apelează Teo Trandafir pentru a nu se îngrășa: „Există o măsură în toate”

Slăbirea unui număr de 60 de kilograme a reprezentat o mare reușită pentru îndrăgita prezentatoare TV, Teo Trandafir. După ce a reușit să scape de kilogramele în exces, vedeta are câteva reguli de la care nu se abate, totul pentru a reuși să se mențină la aceeași greutate.

Cum reușește Teo Trandafir să se mențină într-o formă de zile mari / foto: Social media
Cum reușește Teo Trandafir să se mențină într-o formă de zile mari / foto: Social media

Recent, în cadrul unui interviu pe care l-a oferit, Teo Trandafir a dezvăluit care este acum stilul ei alimentar. Se pare că mănâncă în cantități mici, gustă din orice, dar nicio masă după ora 17:00.

„Strategiile” pe care Teo Trandafir le aplică în rutina alimentară

Vedeta de televiziune a explicat cum reușește să mănânce ceea ce îi place, fără a se îngrășa. Potrivit celor spuse de ea, cantitatea de mâncare contează foarte mult.

„Mănânc foarte, foarte puțin. Iau o farfuriuță de cafea și îmi imaginez că este un platou, în loc de lingură folosesc o linguriță. Nu mai mănânc după ora 17.00, este un fel de fasting pe care îl practic fără să vreau. Mănânc împreună cu colegii mei și apoi mănânc a doua zi tot împreună cu ei. Mănânc absolut orice, nu pot să beau nimic acidulat, nici măcar un pahar de vin.”, a povestit Teo Trandafir, potrivit viva.ro

„Dacă vrei să mănânci o amandină, orientează-te spre variante mini”

Teo Trandafir a slăbit 60 de kilograme / foto: Arhivă presă
Teo Trandafir a slăbit 60 de kilograme / foto: Arhivă presă

Prezentatoarea a precizat faptul că este important să existe o măsură în toate. Atunci când poftim la ceva dulce, vedeta ne-a sfătuit să alegem produsul respectiv într-o cantitate mică. 

De asemenea, Teo Trandafir a menționat că, având stomacul foarte mic, nu mai poate exagera cu cantitățile de mâncare, nici măcar dacă ar vrea.

„Nu, dar am înțeles că „est modus in rebus, că există o măsură în toate. Dacă mănânci jumătate de felie de pâine cu unt, poți combina foarte bine grăsimea cu carbohidrații, cu condiția să te oprești acolo. Dacă vrei să mănânci o amandină, orientează-te spre varianta mini și te oprești la una singură. Eu combin orice cu orice pentru că știu că voi mânca două linguri și mă opresc. Cantitatea este secretul. Mecanic nu pot face excese, pentru că am stomacul foarte mic.”, a mai spus vedeta, pentru sursa citată. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net