Mircea Badea, reacție savuroasă după declarațiile oferite de premier Danei Budeanu: „A dat interviu la regina la zahăr”

Ultima actualizare:

După ce premierul Marcel Ciolacu a acordat un interviu creatoarei de modă Dana Budeanu, Mircea Badea a venit cu o reacție plină de umor și propuneri inedite. Prezentatorul TV a sugerat că ar mai rămâne ca Monica Tatoiu și Dorian Popa să-i ia interviuri premierului pentru o abordare completă a diversității de interlocutori.

Mircea Badea. Poză: Antena 1.
Mircea Badea. Poză: Antena 1.

Propunerile lui Mircea Badea

Cu stilul său inconfundabil, Mircea Badea a declarat că, odată cu interviul acordat de Ciolacu Danei Budeanu, n-ar mai rămâne decât ca Monica Tatoiu și Dorian Popa să se alăture în peisajul interviurilor politice. Această sugestie a stârnit râsul publicului, iar Mircea Badea și-a exprimat dorința de a vedea cum ar aborda acești doi interlocutori diferiți subiecte de interes politic.

Reacția amuzată la laudele Danei Budeanu

Mircea Badea a răspuns cu umor și la laudele pe care Dana Budeanu le-a adus liderului PSD, Marcel Ciolacu, în timpul interviului. Creatoarea de modă a descris premierul drept "un monument de răbdare" și a vorbit despre liniștea sufletească a acestuia. Badea, în stilul său caracteristic, a comentat aceste aprecieri cu ironie și autoironie, subliniind că astfel de interviuri sunt necesare pentru a face publicul să râdă.

  „De astfel de interviuri avem nevoie. Murim pe loc! Sper că nu l-a făcut fătălău. I-a zis doar lucruri minunate văd. Deci Ciolacu a dat un interviu la regina la zahăr. Am ajuns să citim laudele Danei Budeanu pentru Marcel Ciolacu”, a comentat Mircea Badea.

Marcel Ciolacu, noul "Gabriela Firea" în ochii Danei Budeanu

Mircea Badea a subliniat că în discursul Danei Budeanu a apărut o schimbare notabilă, deoarece a dispărut menționarea Gabrielei Firea. În opinia sa, Marcel Ciolacu a devenit noul punct central al atenției, comparându-l pe liderul PSD cu "Gabriela Firea pe steroizi". 

A dispărut Gabriela Firea din discursul Danei Budeanu. Acum, pentru Dana Budeanu, Marcel Ciolacu este noua Gabriela Firea, dar așa… pe steroizi”, a mai spus Mircea Badea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net