Ce spune Mircea Badea despre români, după toate tragediile recente care ne-au oripilat pe toți. „Sunt niște maneliști preocupați de bere"

Mircea Badea i-a criticat dur pe români și a spus că sunt vinovați de toate tragediile care s-au întâmplat în ultimul timp în România, acesta considerând că evenimentele oribile s-au petrecut și din cauza indiferenței locuitorilor din țara noastră. Prezentatorul TV a vorbit și despre exploziile de la stația GPL de la Crevedia, subliniind faptul că despre români nu se poate spune că sunt cetățeni, ci mai degrabă niște maneliști preocupați de bere.

Mircea Badea a spus despre români că sunt niște maneliști preocupați de bere. Foto: Click.
Mircea Badea a spus despre români că sunt niște maneliști preocupați de bere. Foto: Click.

Care consideră Mircea Badea că este problema principală a României

Badea a spus și care este, din punctul său de vedere, principala problemă a României, problemă din cauza căreia s-au întâmplat și multe dintre evenimentele recente care ne-au îngrozit pe toți.

România nu-i o țară, e o chestie sau ceva de genul. Problema principală a acestei țări, lăsând la o parte orice alte tehnicalități, este consistența strict manelistă a locuitorilor ei. Cetățenii României nu sunt niște cetățeni, ci doar maneliști preocupați de manele și de bere", este de părere prezentatorul TV.

„Nu luăm nimic în serios"

Acesta consideră, de asemenea, că tragediile sunt posibile și din cauza faptului că nu luăm nimic în serios. „Toate aceste nenorociri sunt urmări ale faptului că în România nu luăm nimic în serios. Ne învolburăm, ne văităm, ne văicărim … vine o nouă învolburare. De fiecare dată urmează un heirup…Acu spunem: Să vezi cum autoritățile se vor năpusti, vor face controale la toate GPL-urile etc.

De la Colectiv, tot aud textul ăsta, pe care nu-l contest. Că România trebuie să aibă foarte multe paturi de mari arși. Pare la fel ca la aia cu consumul de droguri, că ne propunem să combatem doar consumul, nu și traficul. Așa și aici! Zice să avem cât mai multe paturi de mari arși, dar nu ne gândim și cum să nu avem mari arși. Asta ar fi o idee!”, a comendat Mirea Badea la Antena 3.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
image
image
image
image
image
image
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net