Cu ce film celebru a comparat Mircea Badea măsurile fiscale propuse de Guvern: „Acolo, erau unii care îi vânau pe alții!”

Ultima actualizare:

Realizatorul TV Mircea Badea a comentat măsurile fiscale propuse de Guvern și le-a comparat cu un film celebru. Executivul ia în calcul introducerea unui pachet de măsuri fiscale din cauza deficitului bugetar cu care se confruntă țara noastră. Mărirea taxelor pentru companiile mici și mijlocii se numără printre deciziile pe care le are în vizor coaliția de guvernare.

Badea nu exclude posibilitatea introducerii unor măsuri de austeritate crâncene. Foto: Click.
Badea nu exclude posibilitatea introducerii unor măsuri de austeritate crâncene. Foto: Click.

Badea a comparat situația în care ne aflăm cu filmul Apocalypto

Referitor la propunerea Guvernului de a majora taxele pentru companiile mici și mijlocii, Mircea Badea a dezbătut acest subiect și a comparat situația în care se află țara noastră cu celebrul film Apocalypto regizat și produs de Mel Gipson.

Orice măsură fiscală imaginată de Guvern trebuie contextualizată. Măcăneala în România este pe sistemul: «măsura cutare este bună, măsura cutare este proastă». Eu vă spun și de ce este inutilă", și-a început pledoaria la Antena 3 Mircea Badea.

Realizatorul a comparat situația României cu un film renumit. „Este ca în filmul Apocalypto de Mel Gibson. Acolo, erau unii care îi vânau pe alții. Tot filmul este despre un vânător care este hăituit de un grup de psihopați care făceau sacrificii umane prin Pădurea Amazoniană. În final, vânătorul epuizat ajunge pe o plajă.

Ajung și ceilalți pe plajă. Și… toți au văzut o corabie mare: veniseră conchistadorii care i-au rezolvat pe toți. S-a hăisit treaba. Cam așa este și cu măsurile fiscale inițiate de Guvern.”, a precizat Mircea Badea la Antena 3.

Cum crede realizatorul TV că se poate rezolva această situație

Pe de altă parte, Mircea Badea a scos în evidentă și situația Statelor Unite ale Americii,, după ce Fitch a scos statul american, cea mai mare economie a lumii, din categoria ţărilor care beneficiază de un rating suveran AAA.

Realizatorul TV este de părere că, că ceea ce va petrece în SUA va avea un efect important și în alte țări. Mai mult de atât, Mircea Badea crede că este posibilitatea introducerii unor măsuri de „austeritate crâncenă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
cub oana și viorel lis png
image
actualitate.net
image
actualitate.net