Ce meniu a avut Carmen Brumă în vacanța din Turcia! Nu s-a întors cu kilograme în plus: „E o provocare serioasă…”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Carmen Brumă (46 de ani) este la fel de strălucitoare cum ne-a obișnuit și în vacanța  din Turcia, acolo unde se află alături de familia ei, Mircea Badea și băiețelul lor, Vlăduț.

Este o vacanță de 5 stele, în Antalya, iar răsfățul e pe măsură. Dar Carmen Brumă e și ea cea mai în măsură să știe exact cum și cât să mănânce, în ce cantități și la ce ore. Așa că nu s-a îngrășat la all inclusive, mai ales că a făcut sport zilnic în aer liber, așa cum îi place ei. Și a afișat din nou un corp perfect, fără cusur!

Am petrecut o săptămână frumoasă și relaxantă în Antalya. Pentru mine vacanțele reușite sunt cele în care am parte de odihnă activă așa cum a fost și de data aceasta. Mi-am făcut toate poftele, am făcut sport, am înotat iar antrenamentele din programele mele m-au ajutat să nu mă întorc cu kilograme în plus”, a povestit Carmen Brumă, despre vacanța din Turcia.

"Am mâncat tot ce mi-am dorit dar nu oricât și nu oricând”

Și pentru că  a fost în Antalya cu toată familia, de la mic la mare, și a optat pentru all inclusive, frumoasa vedetă ne-a mărturisit că a mâncat cu măsură.

Sistemul all inclusive e o provocare serioasă pentru cei care se luptă cu kilogramele dar cei care au urmat programele mele reușesc să-și construiască o strategie care să le permită să-și facă poftele și să nu se îngrașe în vacanță. Eu în această vacanță am mâncat tot ce mi-am dorit dar nu oricât și nu oricând”, a mai spus Brumă. 

Pentru mic dejunul din vacanța turcească, Carmen Brumă a ales o combinație lejeră, omletă cu brânză de capră, pâine integrală, castraveți și salată, la prânz a optat pentru pește sau friptură cu legume sau salată, a băut multă apă pentru hidratare, și-a permis la un moment dat chiar și o înghețată de caramel cu miere, o gustare cu câteva prăjituri, dar asta doar pentru că știe cât și cum să mănânce. Și atunci când a sărit cina, a doua zi dimineață s-a trezit cu poftă de fructe așa că și-a îndeplinit-o, dar cu măsură, optând pentru două bucățele de ananas, câteva cireșe, o mică bucată de pepene și kiwi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net