Ele sunt vedetele din România care au slăbit masiv! Le-am aflat secretele!

#Exclusiv Click!

Monica Anghel, Carmen Brumă sau Oana Radu au ajuns exemple demne de urmat în lupta cu kilogramele în plus! Au reușit să slăbească atât de mult, încât cu greu mai pot fi recunoscute pe stradă.

Monica Anghel, Oana Radu sau Carmen Brumă se numără printre vedetele care au slăbit masiv și au ajuns să nu mai fie recunoscute nici pe stradă. Au dat jos cu zecile de kilograme și nu au apelat la controversata operație de micșorare a a stomacului (gastric sleeve).

Au ales calea mai grea, cea a dietelor chinuioare și a sportului practicat zi de zi, cu regularitate. În cazul lor, se vorbește de schimbarea cu totul a stilului de viață, de fasting și de tras de fiare zilnic, la prima oră a dimineții. Click! a aflat care sunt, de fapt, secretele vedetelor noastre în lupta acerbă cu kilogramele.

Monica Anghel este una dintre vedetele autohtone care au slabit peste 30 kilograme!

Monica Anghel este una dintre vedetele care a ajuns în ultimii ani de nerecunoscut! Schimbarea este atât de izbitoare în cazul solistei (în vârstă de 51 de ani) încât  lumea nu o mai recunoaște pe stradă atunci când dă ochii cu ea.

Vedeta a reușit performanța de a da jos peste 30 de kilograme și acum a ajuns să se topească pe picioare. Monica spune, însă, că aceasta ar fi cea mai bună versiune a ei din toate timpurile și că simte extraordinar în pielea ei.

„Sunt foarte mulțumită cum arăt acum! Mă simt bine, nu mă interesează ce zice lumea!”

Eu sunt foarte mulțumită de cum arăt acum. Am slăbit cu ajutorul medicului nutriționist. Acest fasting pe mine mă ajută și-mi merge foarte bine. Nu le-aș da un sfat femeilor să slăbească neapărat, dacă se simt bine în pielea lor și grase. Eu mă simt bine așa cum sunt acum! Nu mă interesează ce comentează lumea, că aș fi prea slabă. Contează cum mă simt eu!”, a declarat vedeta, pentru Click!

Monica Anghel a început marea schimbare, în urmă cu cinci ani. Atunci a devenit, practic, un cu totul alt om. O problemă gravă de sănătate avea să-i shimbe viața, dar și înfățișarea.

Cântăreața a fost nevoită să se opereze de urgență la coloană, după ce a fost dignosticată cu o dublă hernie de disc și cu o pareză de 98% la piciorul drept.

După operație, solista a urmat un program anevoios de recuperare și, în doar un an și trei luni, a reușit să dea jos 30 de kilograme, cu ajutorul unui medic nutriționist, care a supravegheat-o însă îndeaproape.

Monica și-a creat de atunci un nou stil de viață și pentru a se menține face eforturi zilnic. În fiecare dimineață la prima oră, se urcă pe cântar și este foarte atentă la greutatea ei. Merge zilnic la sala de forță și, recent, și-a luat și atestatul de instructor de fitness. Mersul la sală i-a întărit musculatura, așa se face că a mai luat vreo două kilograme.

Monica Anghel: „Sunt foarte atentă! Zilnic merg la sală și mă urc pe cântar!”

Am 59 de kilograme la acest moment. Am avut și 57 de kilograme! În fiecare zi, la mine e lege: mă urc pe cântar, la prima oră! Ca să ajungeți să arătați ca mine vă trebuie deteminare,atât vă trebuie. Ăsta e secretul! Eu și acum sunt nemulțumită pentru că am mai luat de curând vreo două kilograme.

Asta este din cauză că eu merg zilnic la sală și am început deja să pun masă musculară. Zilnic, am un program strict de exerciții. Nu mă abat nici o secundă de la el. Fac peste 180 genuflexiuni și peste250 abdomene! Obligatoriu, în fiecare zi!

Abdomenele sunt bune pentru coloană. Eu am fost operată pe coloană și mi le-a recomandat chiar doctorul, pentru o mai bună mobilitate. Mă simt perfect!”, ne-a declarat, recent, Monica Anghel.

Oana Radu a câștigat lupta împotriva kilogramelor

Oana Radu ( în vârstă de 29 de ani) s-a luptat ani de zile cu kilogramele în exces. La 19 ani, solista cântărea nu mai puțin de 121 de kilograme. Și-a pus ambiția și a slăbit 64 de kilograme, ajungând la doar 57 de kilograme.

Ulterior, însă, s-a îngrășat la loc și a ajuns din nou la peste 100 de kilograme, mai precis 104. Solista a slăbit apoi iar spectaculos, dând jos în jur de 47 de kilograme.

În urmă cu trei ani însă, Oana s-a oprit la 57 de kilograme. De atunci, vedeta face eforturi susținute ca să se mențină la această greutate optimă pentru ea.

De când a slăbit, Oana Radu e mult mai veselă pe scenă

Oana a fost nevoită să apeleze în mai multe rânduri la medicii esteticieni, pentru a îndepărta surplusul inestetic de piele, datorat fluctuațiilor mari de greutate. Solista și-a reconstruit sânii, apoi și-a îndepărtat și excesul de piele din zona brațelor.

Recent,ea  a suferit o a doua intervenție pentru îndepărtarea surplusului de piele, de pe abdomen însă. De abia acum, solista se declară mulțumită pe deplin de cum arată trupul ei.

Este un vis împlinit, pentru că am slăbit foarte multe kilograme și rămăsesem cu surplusul acela de piele. În momentul de față încerc să mănânc cât de sănătos pot, pentru că, nefăcând sport, trebuie să am mare grijă pentru că imediat te îngrași la loc.

Dar, am terminat cu intervențiile, gata! Pur și simplu, mult sport și atâta tot! Sunt în cea mai bună formă a mea de până acum! Vreau să fac mulți mușchi ca să mă tonifiez!”, ne-a declarat vedeta după ultima operație.

Carmen Brumă s-a luptat în adolescență cu kilogramele

Carmen Brumă reprezintă, fără doar și poate, la acest moment, un model pentru femeile care își doresc să afișeze o siluetă de vis. Are 1,74 m înălţim și cântăreşte 58 kilograme. Carmen se menţine aşa de când a ales să adopte un regim alimentar sănătos şi mult sport.

Din păcate, în adolescență, partenera de viață a lui Mircea Badea arăta complet diferit. Era cu totul altă persoană. Avea peste 37 de kilograme în plus și o fizionomie, care nu aducea deloc cu ceea ce vedem astăzi.

Carmen a povestit despre acea perioadă dificilă din viața ei, când intrase într-un soi de depresie și și-a găsit refugiul în mâncare. Vedeta s-a trezit peste noapte cu 40 de kilograme în plus.

,,Am intrat într-un soi de depresie. Ce face o adolescentă care intră în depresie? Se refugiază în mâncare. Eu n-am perceput că iau un 1 kilogram, 2, 3 – pur și simplu m-am trezit peste noapte că am luat 37 de kilograme spre 40. Am ținut nenumărate cure de slăbirie, ajunsesem pe marginea prăpastiei, ajunsesem într-un soi de obsesie din asta”, a povestit Carmen Brumă.

„Clacam și mă refugiam în frigider”

Cu ambiție, determinare și cu un meniu bine pus la punct, Carmen a reușit să dea jos acele kilograme. A ajutat-o mult și sportul, care însă nu a fost definitoriu în ecuația slăbirii.

Prefer să mă trezesc la 5 dimineața și fac 15-20-30 de minute maxim de sport, atât cât pot, ca să am energie pe tot parcursul zilei. Acesta este unul dintre motivele, de fapt, pentru care eu fac sport.

Am o mini sală de sport acasă, cu minimum de echipament. Eu sunt de părere că poți să faci sport fără nici un fel de echipament, doar cu propria greutate. Vorbim aici despre menținere și nu despre performanță”, a spus Carmen, pentru Click!

Iubita lui Mircea Badea a dezvoltat, în tot acest timp, mai multe diete pe care le-a și testat personal şi pe care le recomandă acum tuturor celor care se confruntă cu probleme de greutate. Primele care trebuie să dispară din alimentaţie, spune Carmen, sunt produsele de tip fast-food, apoi băuturile răcoritoare acidulate şi îndulcite cu zahăr sau îndulcitori sintetici.

În urma experienței mele de mulți ani și a peste 37 de kilograme slăbite, pot să spun că sportul nu e esențial în ecuația slăbirii! Eu la început făceam și sport, țineam și dietă și mă epuizam foarte tare. Clacam și mă refugiam în frigider, puneam kilogramele la loc. Mă jucam cu îngrășat-slăbit.

Restricția calorică, alimentația, te ajută să slăbești. Poți săslăbești fără să faci nici un fel de sport. Nu este despre ce să mâncam, este despre ce să nu mâncăm”, ne-a dezvăluit vedeta.

Carmen Brumă este în prezent tehnician nutriționist, antrenoare de fitness și de aerobic. Activitatea fizică este nelipsită din viața ei zilnic și o practică la prima oră a dimineții.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net