Carmen Brumă, victimă din cauza kilogramelor în plus! Cum era batjocorită în copilărie: „Știu ce înseamnă trauma”

Carmen Brumă (46 de ani) a devenit o adevărată practicantă a unui stil de viață sănătos, pe care îl promovează și românilor prin intermediul rețelelor de socializare. Atât femeile cât și bărbații o apreciază pentru felul în care arată, dar cum bine știm cu toții, frumusețea cere mereu sacrificii, iar ea nu a absentat la acest capitol. Deși acum se bucură de o siluetă trasă ca prin inel, Carmen Brumă a traversat momente neplăcute din cauza felului în care arăta în adolescență.

Carmen Brumă a obținut o siluetă de invidiat / foto: Instagram
Carmen Brumă a obținut o siluetă de invidiat / foto: Instagram

Soția lui Mircea Badea este cunoscută drept o femeie asumată și extrem de sinceră atunci când vine vorba de aspecte importante din viața ei. Recent, vedeta a săpat în trecutul ei și a făcut o serie de dezvăluiri, în care, din păcate, multe persoane care s-au confruntat sau se confruntă cu kilogramele în plus se regăsesc.

Carmen Brumă, adevărul dureros despre lupta cu kilogramele în plus

În cadrul unui interviu pe care l-a abordat, vedeta a amintit drame din adolescența sa, prin care a trecut din cauza kilogramelor în plus pe care le avea.

În adolescență, Carmen Brumă era supraponderală și ajunsese să cântărească un număr de 87 de kilograme.

„Eu însămi sunt o fostă adolescentă supraponderală, am avut nu mai puțin 87 de kilograme, asta înseamnă 37 de kilograme peste greutatea pe care o am la acest moment și știu ce înseamnă trauma cauzată de aceste kilograme în plus și disconfortul fizic real pe care îl ai, dublat de oprobiul societății, de presiunea care e pusă, mai ales la vârsta respectivă, și de incertitudinile și lucrurile complicate prin care treci la vârsta adolescenței.”, a dezvăluit Carmen Brumă, potrivit Viva.ro.

Carmen Brumă, despre adolescenții care trec prin aceeași situație 

Carmen Brumă în adolescență / foto: Arhivă personală
Carmen Brumă în adolescență / foto: Arhivă personală

Vedeta a amintit faptul că un adolescent care cântărește mai multe kilograme se confruntă cu probleme legate de încrederea în propria persoană. Tocmai de aceea Carmen Brumă a precizat un aspect important, și anume suportul și înțelegerea pe care aceștia trebuie să le primească din partea părinților lor.

„Insecuritatea, neîncrederea în sine, fuga pământului de sub picioare, neînțelegerea ta și a lumii din jur, negăsirea unui scop, toate astea fac parte din ceea ce simte un adolescent și fără să aibă probleme de greutate.

Cu atât mai mult în momentul în care ai astfel de probleme, e greu, e traumatizant și, din păcate, foarte multe dintre fetele și adolescenții, care trec prin asta, ies cu mari traume care-i afecteaza pe tot parcursul vieții adulte și cred că este necesar ca un părinte ca un adult să îi ajute să ducă această bătălie cu kilogramele în plus, alături de ei.”, a mai spus ea, pentru sursa amintită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net