Carmen Brumă dezvăluie pericolele postului intermitent: „Poate fi o capcană”

Carmen Brumă a dezvăluit pericolele postului intermitent! Cum trebuie practicat fastingul pentru a avea rezultatele dorite.

Carmen Brumă știe exact ce să facă pentru a îndepărta kilogramele în plus

Postul intermitent sau intermittent fasting este una dintre cele mai cunoscute metode de a pierde în greutate la momentul actual, în lume. Multe diete se concentrează pe ceea ce trebuie să mănânci, dar postul intermitent se referă la momentul în care mănânci.

În cazul postului intermitent, aici este nevoie să mâncați doar într-un anume interval de timp. Mai exact, presupune să faceți o pauză alimentară de 16 ore, iar mesele principale se mănâncă în decursul a opt ore. Se poate, de altfel, să mâncați doar o masă pe zi. Printre vedetele internaționale care au încercat postul intermitent se regăsesc și Elon Musk, Jennifer Aniston sau Kourtney Kardishan. Deși mulți laudă beneficiile acestui regim, sunt specialiști care trag și semnale de alarmă.

Cum trebuie ținut postul intermitent

Carmen Brumă a dezvăluit pentru Unica.ro că acest regim poate duce la îngrășare dacă nu este ținut în mod corect. Aceasta consideră că postul intermitent este mai degrabă o metodă de anti-îmbătrânire decât o metodă pe care să o folosim pentru a pierde în greutate. După cele 14-16 ore în care nu mâncăm, corpul nostru ajunge să își dea un restart, a mai spus frumoasa specialistă. De asemenea, regimul trebuie ținut cu grijă pentru că poate duce la probleme de fertilitate pentru femei, întrucât ar influența anumiți hormoni importanți, iar efectele se resimt mai ales după vârsta de 40 de ani.

„Foarte multe persoane folosesc această metodă pentru slăbit. Dar poate fi o capcană, pentru că dacă tu, în intervalul în care ai voie să mănânci, mănânci mai mult decât îi trebuie organismului, te vei îngrășa. Deci așa cum fastingul poate fi o metodă de slăbire, poate fi și o metodă de îngrășare. Sunt foarte multe persoane care s-au îngrășat ținând aceste intermittent fasting și neavând grijă ca în perioada non-fasting, să-și limiteze aportul alimentar.

De fapt, orice dietă de pe lumea aceasta funcționează pentru că ai mai puține calorii. Așa se întâmplă și cu fastingul, ajungi să mănânci mai puțin. Persoanele care mănâncă doar o masă pe zi, ar trebui să aibă foarte mare grijă pentru că ar trebui să-și ia toți nutrienții din acea masă. Ceea ce este, din punctul meu de vedere, un pic cam greu”, a explicat Carmen Brumă pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Charlotte colaj jpg
image
image
image
image
image
image
biblie freepik jpg
image png
555 (15) jpg
62443480 jpg
mucegai baie jpg
Calendar 30 decembrie: 1947   Regele Mihai a fost forțat să abdice printr o lovitură de stat comunistă jpeg
image png
Motivele care explică duritatea războinicilor spartani jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net