Carmen Brumă arată impecabil la 46 ani! Cum alege vedeta să se răsfețe, azi, de ziua sa de naștere?

#Exclusiv Click!

Carmen Brumă împlinește azi, 9 mai, vârsta de 46 de ani și arată ca la 30! Corpul său este demn de cele mai tari pictoriale în revistele de modă, căci vedeta a avut mereu cu ce să se mândrească din acest punct de vedere! La 46 de ani, Carmen Brumă își permite orice, mai ales azi, de ziua ei, așa că are voie să se răsfețe puțin!

„Azi e o zi mai specială în care îmi permit mai multe momente de răsfăț! Nu am un program deosebit față de alte zile. Filmări, dus copilul la școală, antrenament și de sărbătorit o facem la finalul săptămânii când este și ziua lui Vlad. El este născut pe 14 mai, eu pe 9, deci avem o săptămână cu aniversări”, ne-a mărturisit pentru Click!, Carmen Brumă.

Sărbătorita a postat, în această zi specială pentru ea, un mesaj: De astăzi nu mi-e frică nici de 46! Mulțumesc pentru urări!”, mesaj însoțit de o poză alb negru cu vedeta, la bustul gol. Mesajele curg pentru Carmen Brumă și până acum se pare că și-a făcut timp să răspundă la toate.

Și pentru că azi e în centrul atenției și se respectă, Carmen Brumă își va da voie să mănânce dulce, exact cum ne-a mărturisit pentru Click!

De ziua mea îmi doresc ca programul meu recent lansat, „Nu mi-e frică de 40 by Carmen Brumă", să ajungă la cât mai multe femei și să le fie de folos, plus o bucată generoasă de tort cu cafea și bezea!”, ne-a mai declarat partenera de viață a lui Mircea Badea. 

„Cine mă mai alege la vârsta asta?” Aici găsești răspunsul!

Carmen Brumă dezbate prin programul său proaspăt lansat, „Nu mi-e frică de 40 by Carmen Brumă”, toate temerile și întrebările cu care se confruntă femeile în această etapă importantă a vieții. Cum să ne iubim și să ne acordăm atenția necesară de aici înainte, ține doar de propria persoană și de alegerile pe care le facem mai departe!

 „Am simțit de ceva vreme că femeile care ajung în preajma vârstei de 40 de ani au nevoie de încurajări, informații structurate și soluții concrete pentru a trece cât mai bine prin această etapă a vieții.  Cred cu tărie că vârsta biologică este, în parte, și alegerea ta, dacă ai grijă de interiorul și exteriorul tău în egală măsură, îți stabilești corect și clar lista de priorități și acționezi în consecință. Nu te abandona, nu te uita în spate decât pentru a-ți aminti că ai puterea să treci prin asta și nu te resemna !

Cu siguranță cea mai mare temere este că „ți-a trecut timpul” și că  nu mai ai suficient de mult. Și, strict matematic, așa e! Dar poți să-l câștigi nepierzându-l! 

Acum ai maturitatea și determinarea de a duce la capăt proiecte, visuri personale la care ai renunțat pentru că nu era momentul. Ai încredere în tine indiferent de „corul de bocitoare” al majorității.

 Nu pierde timpul acționând împotriva ta, sau din contra, nefăcând ce e bine pentru ține.

La 40 de ani e mai ușor să spui „Nu”, pentru că ai învățat să te apreciezi diferit și să recunoști  ce  merită cu adevărat. 

Și pentru că am auzit de prea multe ori întrebarea Cine te mai alege, dragă, la vârsta asta?”, răspunsul este: Eu. Eu mă aleg pe mine!”, a povestit Carmen Brumă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net