Cum slăbești după Paște în 6 pași! Carmen Brumă deține secretul

#Exclusiv Click!

După masa bogată de Paște, cu toții avem nevoie de mișcare ca să dăm jos surplusul de kilograme acumulate în zilele în care mâncarea a fost „la putere”.

Specialistă în programe de slăbit și exerciții ca la carte pentru abdomen de urgență și silueta de revistă, Carmen Brumă  deține mereu tipsuri pentru a scapă de kilogramele nedorite după sărbători! Iată cum slăbești după Paște în 6  pași!

Carmen Bruma, secretul pentru a slăbi după Paște. Ce trebuie să evitați cu sfințenie

„1. Încearcă să elimini pentru început alimente precum: cășcavalul, brânza topită, feta, porumbul fiert, chips-urile, covrigei, produse de patiserie din făină albă, mezelurile, dulciurile și băuturi gen: alcool, sucuri dulci, frappe-uri.

2. Nu mânca nimic după apusul sorelui sau măcar cu 3-4 ore înainte de culcare.

3. Fă mișcare de 4-5 ori pe săptămână. Poți să mergi la sală, să alergi în parc, să sari coarda sau să te antrenezi acasă. Oricare dintre variante poate funcționa cu condiția să fii perseverent.4. Evită să mănânci la masa de seară carbohidrați de genul orez, pâine, paste, mămăligă. 

5. Cina trebuie să conțină o carne slabă cu o garnitură din salată de sezon. 

3-4 ore de repaus alimentar între cină și momentul în care te duci la culcare te ajută în procesul de slăbire.

6.. Începe ziua cu un pahar mare de apă pe stomacul gol. Organismul după somn este deshidratat iar pentru a slăbi corpul are nevoie de apă. Bea apă constant pe tot parcursul zilei. Necesarul de apă este 30-35 ml pe kg/corp!Programe concrete de slăbire cu dietă și antrenamente se găsesc pe site-ul meu carmen-brumă.ro.

„Măsurați-vă constant talia cu un centimetru”

Burta nu este doar inestetică ci și riscantă pentru sănătate. Cea mai periculoasă grăsime din corp este cea situată în zona de mijloc a corpului, adică pe abdomen și în interiorul lui printre organe, așa numita grăsime viscerală.

Obezitatea abdominală înseamnă risc crescut de diabet, hipertensiune, boli cardiovasculare, infarct sau accident vascular cerebral. Circumferința taliei nu trebuie să fie în primul rând un standard estetic ci unul care are legătură cu sănătatea. Măsurați-vă constant talia cu un centimetru iar dacă vă apropiați de 90-92 cm (80 cm după unele surse) la femei și 100-102 cm (92 după unele surse) la bărbați e cazul să faceți ceva pentru a scăpa de grăsimea abdominală. 

Acumularea de grăsime în zona abdominală se întâmplă cu predilecție bărbaților, femeilor la menopauză, fumătorilor, sedentarilor și persoanelor care consumă frecvent alcool și dulciuri rafinate”, au fost sfaturile lui Carmen Brumă pentru a ne menține cumva corpul în parametri normali și sănătoși.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net