Imagini de senzație. Diana Bart, mai sexy ca niciodată. Ipostazele în care n-ai mai văzut-o

Majoritatea persoanelor publice sunt în vacanță, la fel și Diana Bart. Vedeta Prima TV, deși împlinește 42 de ani luna viitoare, e într-o forma de zile mari, iar acest lucru se vede și din fotografiile în care am surprins-o pe prezentatoarea de la „Primii câștigă”.

Diana Bart prezintă emisiunea „Primii câștigă” alături de Cove
Diana Bart prezintă emisiunea „Primii câștigă” alături de Cove

Zilele trecute, colega lui Cove de la emisiunea „Primii câștigă”, a fost surprinsă la mare, la Olimp, în afara filmărilor la care participă în aceste zile, la emisiunea lui Cristi Brancu, „Exclusiv VIP”. Bruneta și-a petrecut dimineața împreună cu cele două fetițe, Amina și Maira, de 3, respectiv, 6 ani. Au stat câteva ore la soare, Diana etalându-și, la plajă, trupul bine lucrat.

Diana Bart, sexy, la plajă
Diana Bart, sexy, la plajă

Prezentatoarea de la Prima TV va împlini, pe 20 august, 42 de ani, dar se mândrește cu un corp aproape perfect, dar pe care îl întreține zilnic, având un stil de viață sănătos. Vedeta face fitness de trei ori pe săptămână, dar și pilates. De altfel, are un regim special, căci altfel nu ar arăta ca trasă prin inel.

Diana Bart este atentă la ceea ce mănâncă

„Am primit invitația colegului Cristi Brancu de a merge în platoul „Exclusiv VIP” de la mare și am zis „da”. Le-am luat și pe cele mici și am constatat că Maira e fană Mirabela Dauer.

Diana Bart împreună cu fetițele ei
Diana Bart împreună cu fetițele ei

A fost foarte fain la mare, a fost o atmosferă estivală, Maira a fost foarte dezinvoltă. Am profitat de Marea Neagră și, pentru câteva ore, de răsfăț la soare și câteva băi. Și mă bucur să văd că cele 3 zile de fitness pe săptămână, la sală, și hrana sănătoasă, mă ajută să rămân în formă atât fizic, cât și mental. Din meniul meu zilnic nu lipsesc 2 litri de apă pe zi, nu consum zahăr, făină, prăjeli”, a declarat Diana Bart.

Diana Bart are o siluetă de invidiat
Diana Bart are o siluetă de invidiat

Diana Bart gătește cât se poate de sănătos, în meniul său regăsindu-se fructe de mare și pește De asemenea, este o mare fană a smoothie-urilor, pe care le consumă cât se poate de des.

„Gătesc sănătos, mănânc multe proteine, fructe de mare, pește, totul gătit fără prăjeli. A! Și consum smoothies din proteine cu alge verzi, am semințe introduse în regimul de viață. Merg la masaj, merg pe jos, plus, cel mai cel sport, sunt mamă de 2 fetițe. Full time”, ne-a mărturisit Diana Bart.

Din toamnă va reveni pe micile ecrane, mai fresh și mai plină de energie, cu o nouă surpriză pentru telespectatorii care abia așteaptă să o revadă din nou la televizor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net