Mircea Solcanu este de nerecunoscut. Și-a schimbat viața radical, iar acum este pus pe fapte mari: „M-am gândit să mă..”

În emisiunea de ieri, „Exclusiv VIP”, de la Prima TV, din studioul amenajat pe litoral, în stațiunea Cap Aurora, de unde Cristi Brancu realizează timp de o lună show-ul, Mircea Solcanu, a făcut o serie de mărturisiri exclusive.

FOTO: captură Prima TV
FOTO: captură Prima TV

Mircea Solcanu s-a mutat la Constanța, spunând: «Îmi trăiesc viața liniștit, la malul mării». Cu marea în spate, așa cum se vede de luni până vineri de la 15.30 la 18.00, în transmisiune live, estivală, a „Exclusiv VIP”, Cristi Brancu l-a întrebat dacă este bine și care îi sunt planurile de viitor.

„Nu mai știu ce e binele, dar cred că sunt bine. Mă gândeam că sunt chiar foarte bine, trăiesc o viață pe care mulți și-ar dori-o: citesc, ascult muzică, mă uit la filme, mă întâlnesc cu prietenii buni. Acum un an am avut ceremonia de absolvire a facultății. Nu cred că o sa pot face meserie asta, că nu mă mai ajută auzul. M-am gândit să mă mut în zona de podcast, lucrez la amenajarea locului unde să fac acel podcast. M-am mutat la Constanța, că e orașul meu natal. Am trăit până la 29 de ani aici, după care m-am mutat la București, am stat 10 ani, după care am revenit acasă. Cât timp am stat în București. mă consideram bucureștean”, a spus Mircea.

cub cub mircea solcanu png

Mircea a vorbit deschis, în emisiunea estivală de la Prima TV, despre starea lui de sănătate:

„Problemele de sănătate evoluează, dar am de gând să le las să meargă până unde se poate merge. Nu am cum să am grijă de ele, că nu am cum să îmi tai capul singur. Nu îmi mai doresc încă odată experiența aia. De zâmbit mai zâmbesc, dar nu am mai râs de mult. Ăsta e un motiv care mă îngrijorează. Acum mi-am schimbat viața și felul de a fi, cine sunt eu. Am renunțat la vechea persoană, la Mircea. În buletin am rămas Mircea. Dar Mircea de azi nu se mai întâlnește cu cel de ieri. Am închis multe capitole, cum ar homosexualitatea. Este un capitol încheiat pentru mine”, a mărturisit acesta.

„Mă curtează trei”

Deși nu este implicat într-o relație sentimentală, Mircea Solcanu mărturisește că este curtat de nu una, ci trei femei.

„Nu am o iubită, dar mă curtează vreo trei. E ca orice început. Dacă nu e alb, trebuie să fie negru sau invers? Poți trăi viața și în gri. Dacă lipsește un bărbat, nu trebuie să fie o femeie sau vice-versa. Poate să fie niciunul, așa cum am ales eu. Singurătatea e singurul moment în care ești liber. Îl las pe Dumnezeu să mă surprindă. Îl las pe El să aleagă, căci alegerile mele din viață s-au dovedit a fi proaste. Nu toate, dar majoritatea. Mi-au provocat suferință. Și a existat moment zero în care am zis că îmi răstignesc firea. Acea persoană din trecut rămâne o amintire a ce a fost.

Nu îmi șterg viața cu buretele și de mâine mă îmbrac în sac, pun sandale, leg o sfoară și ies să strig la lume: păcătoșilor! Nu! În septembrie, anul trecut, am luat decizia de a-L urma pe Dumnezeu în apa Botezului. Sunt într-o biserică mica, din Constanța, creștină, autonomă. Sunt creștin ca toți, dar nu mai am post-it-ul de ortodox, penticostal, etc. E următorul capitol al vieții mele și îl voi scrie cu Dumnezeu”, a spus Mircea Solcanu.

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
FotoJet (6) jpg
image png
Beyoncé a făcut furori pe scenă PROFIMEDIA jpg
banner gina pistol png
image png
Ce relație avea Rinda Hartner cu sora ei, Rona
banner dinu maxer png