Invazie de vedete în Italia! Cristi Brancu, Alina Eremia și Cove se află acum acolo: „Ne-am îmbrățișat de o mie de ori”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Italia e o țară frumoasă și destul de aproape de România așa că vedetele o vizitează adesea. Chiar în acest weekend, Cove și-a plimbat familia la Roma, Cristi Brancu a ales Milano pentru a-și continua ziua de naștere acolo, iar cântăreața Alina Eremia se află în Toscana.

Ce cadou aniversar a primit Cristi Brancu de la soția sa, Oana Turcu

Cristi Brancu a împlinit  frumoasa vârstă de 50 de ani, pe 9 martie, și pentru că a schimbat prefixul, vedeta PrimaTV și-a dorit o escapadă de weekend cu familia, pentru a celebra și pe stil italian.

Prezentatorul emisiunii „Exclusiv VIP” se bucură astfel de o minivacanță cu familia la Milano. Brancu a plecat alături de soția lui, Oana Turcu, și de fiul lor, Tudor (11 ani). Cristi Brancu a vizitat Galeria Vittorio Emanuele II din Milano, a urcat pe acoperișul Domului din Milano și s-a bucurat de priveliștea superbă a orașului.

E o bornă specială a vieții. 50 de ani. De aceea, am dorit să facem lucruri memorabile. Pe 9 martie, colegii mei de la Prima mi-au oferit ocazia să vorbesc și să mă întâlnesc cu mari artiști pe care ii iubesc.

În aceeași zi, Oana și Tudor mi-au făcut cadou un ceas frumos, de purtat o viață întreagă.A doua zi, vineri seară, imediat după emisiune, ne-am îmbarcat în avionul de Milano și stăm într-un apartament lângă Teatrul Scala. Am vizitat Domul, și în interior, și pe acoperiș - că să fim lângă Madonina, simbolul orașului. Am vizitat erboristeriile Oanei din Milano. Am mers la un restaurant grozav recomandat de prietena noastră Rita Mureșan, și ne-am bucurat de soare și toată minunea pe care o aduce Italia lumii. Și ne-am îmbrățișat de o mie de ori”, a declarat Cristi Brancu, exclusiv pentru Click!. 

Alina Eremia, cu iubitul în Toscana

Alina Eremia (29 ani) trăiește viața la maxim! Artista se află împreună cu iubitul ei, Edi Barbu, la Toscana, acolo unde se bucură din plin de atracțiile turistice, de mâncarea italienească, dar și de sala de sport - ea și iubitul ei publicând, pe rețelele sociale, mai multe imagini din timpul programului de întreținere corporală.

Cei doi iubiți au profitat de vacanța în Toscana, au vizitat Turnul din Pisa, au mâncat înghețată bună și s-au bucurat împreună de locurile minunate în care se află.

Cove și-a dus familia la Roma

 „M-aș putea obișnui cu «dolce far niente»”, transmite Gabriel Coveșanu (48 de ani), alias Cove, direct din Italia, de la Roma, acolo unde și-a dus soția, pe Florentina, dar și pe cei doi băieți ai săi, Răzvan (7 ani) și Bogdan (14 ani).

Cove este fericit că se poate plimba în liniște cu familia lui prin Orașul Etern. Vedeta Prima TV și-a pus o dorință, după ce a aruncat o monedă în celebra Fontana di Trevi, din Roma. Cove și-a răsfățat familia cu mâncare tradițională italiană și plimbări la obiectivele turisitice principale din capitala Italiei.

Andreea Marin , buna lui prietenă și colegă, i-a lăsat un comentariu, la poza cu întreagă familie, realizată lângă Panteon: „Frumoșilor!”

image
image
image
image
image
image
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
banner Vladuta Lupau png
image
actualitate.net
image
actualitate.net