VIDEO E topless sau nu? Alina Eremia, apariție provocatoare, noaptea în piscină

Ultima actualizare:

Alina Eremia a încins internetul în ultimul clip publicat în spațiul online. Vedeta se află în vacanță într-o locație superbă, iar pe timpul nopții s-a hotărât să facă o baie în piscină. „E topless sau nu?” - aceasta a fost întrebarea de pe buzele unora dintre fani.

Vedeta a încins internetul! Foto: colaj Facebook/Alina Eremia
Vedeta a încins internetul! Foto: colaj Facebook/Alina Eremia

Una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz-ul românesc are mereu apariții electrizante. De câteva zile, vedeta pare să fie într-un concediu relaxant.

Vedeta e extrem de sexy! Alina Eremia, costum de baie decoltat, în Maldive. Cele mai «fierbinți» imagini cu artista

La începutul săptămânii, Alina Eremia anunța pe Instagram ca a ajuns în rai. „I'm in heaven” a scris cântăreața pe rețeaua de socializare. Aproape 20 de mii de fani au apreciat poza extrem de „fierbinte” pe care a publicat-o vedeta. Ulterior, Alina a postat un clip în care se răcorește un pic în piscină după o zi toridă. Soarele pare să fi apus doar de câteva minute.

E prea HOT! Caniculă afară, dar și pe Instagram! Mamma mia, ce sexy sunt vedetele din România!

Alina Eremia a încins internetul! Clipul care a făcut a șocat fanii

Inițial, o parte dintre internauți au crezut că vedeta a intrat topless în apă, dar se poate observa că frumoasa vedetă are costumația de baie completă și regulamentară.

Citește și Alina Eremia și Lidia Buble, terapie pe cai. Cum s-au pozat artistele la echitație

Dacă România se topește de la căldura, Alina Eremia pare să se simtă excelent în vacanță. Frumoasa cântăreață are toate motivele să fie fericită. Noua ei melodie, „Supertare”, se bucură de un succes semnificativ. Piesa lansată alături de Connect-R a strâns deja peste 3,5 milioane de vizualizări pe Youtube.

Alina Eremia, apariții răvășitoare! Ce probleme de sănătate a avut din cauza stresului și a frustrărilor?

Simpatica actriță și cântăreața s-a lăsat mult afectată în trecut de mesajele urâte scrise uneori de internauți. În timpul unui podcast, Alina Eremia a vorbit despre presiunea celebrității, dar și despre faptul că stresul și frustrările au dus-o în pragul de a se lupta cu o gravă problemă de sănătate.

„Sunt un om care vrea să facă și face, dacă trăiești într-o frustrare permanentă, nu mai faci nimic, te lași de tot și te retragi, gata. Faptul că am pus atât de multă presiune pe mine, mi-a dezvoltat acum 3-4 ani o urticarie foarte nasoală, la modul că mă umpleam de bube din cap până în picioare”, a spus îndrăgita artistă în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Din fericire, afecțiunea medicală a trecut „ca prin minune” în momentul în care Alina Eremia a decis să nu mai pună atât de multă presiune pe ea. Tot ce putem spune despre îndrăgita vedetă este faptul că e „Supertare”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
banner vedete post png
banner zurli png
banner sonia trifan png
banner Anamaria Ferentz png
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net