Zi tristă pentru Andreea Marin. Se împlinesc 7 ani de când a murit tatăl său: „Îmi e mistuitor de dor”

Andreea Marin, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din țara noastră traversează unul dintre cele mai dureroase evenimente din viața sa, și anume împlinirea a 7 ani de la moartea tatălui ei, Dan Marin, cel care i-a fost model și sprijin în viață.

Andreea Marin și tatăl său, Dan Marin / Sursă foto: Instagram
Andreea Marin și tatăl său, Dan Marin / Sursă foto: Instagram

Prin intermediul unei postări pe care a făcut-o pe Instagram, Andreea Marin a împărtășit cu urmăritorii săi durerea pe care o simte în această zi tristă. În urmă cu 7 ani de zile, pe data de 3 martie 2016, vedeta anunța trecerea tatălui ei în neființă.

Andreea Marin: „Sunt 7 ani de când îmi ești înger”

Pe Instagram, Andreea Marin a așternut câteva gânduri înduioșătoare. Deși au trecut 7 ani de la moartea lui Dan Marin, durerea încă persistă în sufletul celebrei prezentatoare TV. Andreea Marin este mistuită de dorul tatălui ei, însă îi simte prezența în continuare.

„Tătic… Sunt 7 ani de când îmi ești înger…. Te simt, și totuși … de o îmbrățișare pământească îmi e mistuitor de dor…”, a scris Andreea Marin, pe Instagram, acolo unde a postat și câteva fotografii cu ea și tatăl său.

Dan Marin, tată și mamă pentru cele două fiice ale sale

În anul 1984, liniștea familiei Marin a fost zdruncinată de un accident în urma căruia mama Andreei Marin și a surorii sale, Cristina, a murit la vârsta de doar 35 de ani. O mașină luxoasă a pierdut controlul și a intrat în mașina în care Andreea Marin se afla alături de părinții și sora ei.

De atunci, Dan Marin a fost și tată și mamă pentru cele două fiice ale sale, urmând a se recăsători după câțiva ani. În anul 2016, tatăl vedetei s-a stins din viață din cauza unor probleme cardiace.

„Pentru că pe mama am pierdut-o și eram și foarte tânără, eu eram un copil la vremea aceea, impactul a fost foarte puternic.

Tata a preluat ani la rând această misiune, a unei mame, și a încercat să fie și mamă și tată pentru noi. Și a fost. A fost un tată extraordinar, în primul rând, nici nu era nevoie să preia și misiunea mamei.

Mi-a fost foarte greu să-l pierd pe tata, la maturitate. Cu câțiva ani în urmă el s-a stins de inimă, făcând un infarct. Dar zâmbind.

S-a stins liniștit, știindu-ne acum pe picioarele noastre, știindu-ne bine.

Stătea pur și simplu în pat. Pur și simplu a zâmbit și a închis ochii, așa s-a stins. Am fost, dacă pot spune astfel, că poate să pară ciudat... Am fost în parte și fericită că finalul lui nu a fost tumultos sau dureros, așa cum i-a fost viața. A avut o viață foarte dificilă.

Tot timpul a ținut spinarea dreaptă și a vrut ca pentru noi să fie un model, un stâlp al familiei. A reușit, dar viața lui a fost plină de dureri. Deși zâmbea tot timpul pentru noi, eu știu, simt asta.”, mărturisea Andreea Marin în urmă cu ceva timp, în podcast-ul lui Adrian Artene.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net