Mircea Solcanu, veste bună după șirul de nenorociri!

Ultima actualizare:

Deși viața l-a încercat greu în ultima perioadă, Mircea Solcanu nu e pregătit să renunțe! Fostul prezentator TV a bifat o nouă realizare, absolvind recent Facultatea de Arte din Constanța. Iată cum s-a fotografiat în timpul ceremoniei de premiere!

Mircea Solcanu a absolvit facultatea! Foto: Arhivă personală
Mircea Solcanu a absolvit facultatea! Foto: Arhivă personală

Visele pot deveni realitate! Mircea Solcanu a demonstrat că în ciuda greutăților din ultima perioadă, are un spirit de luptător. Fostul prezentator TV a trecut recent printr-o cumpănă grea a vieții, după ce mama lui s-a stins din viață, fiind grav bolnavă și imobilizată la pat.

Mircea Solcanu a absolvit facultatea!

Solcanu a fost cel care a îngrijit-o în toată această perioadă pe cea care i-a dat viață, până la ultima suflare, deși în tot acest timp a fost nevoit să se pregătească și pentru facultate. Mircea Solcanu a urmat cursurile Facultății de Arte din cadrul Universității Ovidius din Constanța, secția Actorie.

Nu rata: Mama lui Mircea Solcanu a murit. Mesajul plin de durere al fostului prezentator

Fosta vedetă de la Prima TV a studiat timp de trei ani pentru a deveni actor, iar de curând și-a susținut lucrarea de licență. Se pare că teza sa finală a primit notă de trecere, având în vedere că acesta s-a fotografiat mândru la ceremonia de absolvire.

În cadrul festivității de premiere, fostul prezentator apare în robă și cu toca pe cap, alături de o prietenă apropiată. Admiratorii săi l-au felicitat pentru rezultat, fiind bucuroși totodată că acesta și-a regăsit forța interioară și puterea de a zâmbi. 

Cea mai bună zi.”, a transmis Mircea Solcanu pe rețelele de socializare, în dreptul fotografiei distribuite. 

Mircea Solcanu, probleme grave de sănătate

Amintim că pe lângă boala și decesul mamei sale, Mircea Solcanu a aflat de curând că i-au revenit și lui problemele de sănătate, mai precis tumora pe care a operat-o în urmă cu mai mulți ani și din pricina căreia a rămas parțial surd. Acum însă, este nevoit să se opereze din nou, deoarece riscă să rămână orb!

Vezi aici mai multe detalii: Drama lui Mircea Solcanu. Fostul prezentator a rămas surd după operația suferită pe creier

„Problemele de sănătate mi-au reapărut, tumora s-a refăcut, am dureri cumplite de cap uneori și cu toate astea mă descurc în continuare. (..) Dacă nu mă operez de dată asta, îmi pierd vederea. O să apese pe nervul optic.”, ne-a declarat de curând Mircea Solcanu.

S-a pregătit pentru facultate în timp ce își îngrijea mama bolnavă, imobilizată la pat

În luna mai a acestui an, în emisiunea lui Cristi Brancu, fostul prezentator al emisiunii „Poveștiri adevărate” a dezvăluit cum a arătat viața sa în ultima perioadă, după ce s-a retras de pe micile ecrane de ani buni și „dispăruse” din sfera publică.

În afară de studiile mele la Facultatea Ovidius, n-am făcut mare lucru. Îmi petrec viața mai mult acasă. În ultimii ani așa am ales. Nu e vorba de însingurare. Nu mă simt singur, ca să spun așa.

Mama mea este suferindă și trebuie să petrec mai mult timp aici împreună cu ea și acum și cu sora mea. Din noiembrie mi-am petrecut timpul 24 din 24 cu ea. Am învățat în timp cum se are grijă de un om care acum este imobilizat la pat.

Mai schimb pamperși, mai spăl. Mai fac de mâncare. 3-4 ore merg și la repetiții la spectacolul de licență.”, declara pe atunci Mircea Solcanu, înainte ca mama lui să se stingă din viață.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net